MENIU

Accident grav, soldat cu un mort și 4 răniți, pe "Drumul morții" DN2-E85. Poliția a deschis dosar penal

Accident grav, soldat cu un mort și 4 răniți, pe

Cinci persoane au fost rănite, luni dimineața, într-un accident rutier produs pe DN2-E85, în afara localităţii Potârnicheşti din judeţul Buzău. Inițial, două dintre victime se aflau în stare gravă. Ulterior a fost declarat decesul uneia dintre ele. 

UPDATE - Un tânăr în vârstă de 19 ani şi-a pierdut viaţa în urma unui accident rutier petrecut luni dimineața, pe DN2 (E85), alte patru persoane fiind transportate la spital pentru îngrijiri medicale.

Potrivit Inspectoratului de Poliţie Judeţean Buzău, evenimentul rutier a avut loc la ieşirea din localitatea Potârnicheşti.

"Din primele date de la faţa locului a reieşit că autoturismul ce ar fi fost condus pe direcţia Râmnicu Sărat către Buzău de către un tânăr de 19 ani, din Vrancea, a pierdut controlul asupra direcţiei, împrejurare în care s-ar fi răsturnat. Accidentul s-a soldat cu decesul şoferului şi cu rănirea altor patru ocupanţi ai maşinii, patru persoane cu vârste cuprinse între 14 şi 45 de ani, toţi din Vrancea. Persoanele rănite au fost preluate de ambulanţă şi transportate la spital pentru îngrijiri medicale", a transmis IPJ Buzău.

Poliţiştii au deschis un dosar penal pentru a stabili circumstanţele în care s-a produs evenimentul rutier.

ȘTIREA INIȚIALĂ

Potrivit IPJ Buzău, traficul este blocat pe un sens de mers şi se circulă dirijat pe DN2E85, la ieşire din Potârnicheşti spre Râmnicu Sărat, după ce un autoturism cu cinci persoane la bord s-a răsturnat în afara părţi carosabile.

Purtătorul de cuvânt al SJU Buzău, Adriana Bunilă, a precizat că la U.P.U.-SMURD au fost transportate 5 victime.

Două dintre acestea se află în stare grav. Mai exact, una dintre ele este in comă şi o alta a suferit un traumatism cranio-cerebral sever. Celelalte trei victime se află în investigaţii.