MENIU

Accident DJ PROJECT. Primele informaţii despre starea răniţilor

Membrii trupei Dj Project au trecut prin clipe de groază luni seara, după ce au susținut primul concert în formulă nouă, alături de solista Mira. 

Pentru aceștia, seara s-a încheiat într-un mod dureros. Potrivit surselor Libertatea.ro, Gino Manzotti este în stare gravă la spitalul din Râmnicu Vâlcea. De asemenea, solista Mira a suferit şi ea mai multe răni. 

„Gino, împreună cu solista cea nouă, Mira, se aflau în aceeași mașină. Sunt amândoi la spital, Gino Manzotti are o fractură costală și este lovit la cap. Mira are o fractură de piramidă nazală. Max se afla în altă mașină. Gino va rămâne în această noapte sub supravegherea medicilor, iar mâine dimineață va fi transportat la un spital din Capitală. Au avut primul lor concert în această formulă și se îndreptau spre București, acasă la Gino”, au declarat surse pentru publicaţia citată.

De asemenea surse din Spitalul de Urgență Râmnicu-Vâlcea au declarat pentru Libertatea ca unul dintre cei doi DJ a suferit o fractură costală, celălalt are o tasare de vertebră, în timp ce Mira are o fractură de piramidă nazală și o vertebră fisurată.