MENIU

Accident cumplit cauzat de un șofer beat, în județul Constanța: două tinere de 21 și 28 de ani au murit

Accident cumplit cauzat de un șofer beat, în județul Constanța: două tinere de 21 și 28 de ani au murit

Un accident cumplit s-a produs în noaptea de marți spre miercuri în județul Constanța. Mai exact, între localitățile Agigea și Techirghiol. Două tinere și-au pierdut viața. Una dintre ele avea 21, iar cealaltă 28 de ani.

Pompierii au fost solicitaţi să intervină, în noaptea de marţi spre miercuri, la un accident rutier petrecut între localităţile Agigea şi Techirghiol, în care au fost implicate două maşini. 

La fața locului s-au deplasat o maşină de stingere, o descarcerare, un echipaj de prim-ajutor, un echipaj de Terapie Intensivă Mobilă şi un echipaj din cadrul Serviciului Judeţean de Ambulanţă Constanţa. 

Accident mortal în București! Un pieton de 46 de ani a fost spulberat pe trecerea de pietoni

“Cele două victime de sex feminin au fost extrase de colegii mei şi din păcate au fost declarate decedate, 21 şi 28 de ani. O a treia persoană a avut nevoie de îngrijiri medicale la faţa locului, ulterior refuzând transportul la spital”, au precizat  reprezentanții ISU Dobrogea.

Accident rutier în București. O autospecială a poliției care transporta doi deținuți a fost spulberată de o altă mașină

Reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Constanţa au transmis că şoferul uneia dintre maşinile implicate se afla sub influenţa băuturilor alcoolice. 
 
”În urma impactului, două femei, de 21, respectiv 28 de ani, au decedat, una dintre victime aflându-se la volanului unuia dintre vehicule. Celălalt conducător auto, un bărbat, de 45 de ani, a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 1,07 mg/l alcool pur în aerul expirat. Totodată, poliţiştii au testat persoana în cauză cu aparatul din dotare, rezultatul fiind negativ pentru prezenţa unor substanţe susceptibile a avea efecte psihoactive. Acesta a fost condus la o unitate medicală pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei”, au anunţat poliţiştii.
 
Cercetările continuă pentru a stabili toate împrejurările în care s-a produs accidentul rutier.