MENIU

Accident cu două victime, pe DN 1, în Băicoi. Unul dintre șoferi a fugit de la fața locului

Unul dintre șoferi a fugit de la fața locului. Cele 2 victime au ajuns la spital. Foto/prahovanews

Accident grav pe DN1, în zona orașului Băicoi, unde două mașini s-au tamponat. Evenimentul rutier s-a soldat cu două victime. Unul dintre șoferi a fugit de la fața locului. 

Un accident rutier soldat cu două victime a avut loc, miercuri dimineaţă, pe DN 1, la Băicoi, unul dintre şoferi fugind de la faţa locului.

Potrivit Inspectoratului Judeţean de Poliţie Prahova, evenimentul s-a produs pe sensul de mers Braşov către Bucureşti, fiind implicate un autoturism condus de un bărbat de 26 de ani şi un altul condus de un bărbat de 32 de ani.



"În urma impactului celor două, a rezultat vătămarea corporală a unei pasagere din autoturismul condus de bărbatul de 26 de ani, precum şi vătămarea corporală a conducătorului auto de 32 de ani, care au fost transportaţi la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale de specialitate. În urma impactului, conducătorul auto de 26 de ani ar fi fugit de la faţa locului, părăsind autoturismul", precizează sursa citată.

La acest moment, traficul este îngreunat pe sensul de mers Braşov către Bucureşti.

În cauză, cercetările sunt continuate în vederea depistării conducătorului auto şi în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor în care s-a produs accidentul rutier.