MENIU

A vrut să obțină un duplicat al certificatului de naștere cu un buletin fals

A vrut să obțină un duplicat al certificatului de naștere cu un buletin fals

O tânără din Mangalia este cercetată de polițiști după ce s-a descoperit că avea o carte de identitate falsă.

Potrivit oamenilor legii, femeia a venit, astăzi, în jurul orei 11, la Serviciul Public Local de Evidența Persoanelor - Departamentul Stare Civilă și a cerut eliberarea unui certificat de naștere. Într-o astfel de situație este obligatorie prezentarea unui act de identitate, scrie reporterntv.ro.

 Funcționarul care a înregistrat cerea a observat că documentul pe care l-a dat femeia nu avea elementele de securitate obligatorii. Drept urmare,  angajații din cadrul Primăriei Mangalia au analizat fotografia, mărimea scrisului, fondul, serviciul emitent al actului de identitate și alte asemenea elemente. În urma verificărilor au descoperit că datele de identificare ale carții de identitate nu corespundeau cu cele din baza de date a Serviciului de Evidența Persoanelor. Imediat a fost anunțată Poliția.

 În urmă cu o săptămână, femeia s-a mai prezentat la sediul Stării Civile din Mangalia, pentru a obține propria carte de identitate, după ce a declarat-o pierdută. Cum nu avea toate actele necesare, nu i s-a putut elibera un astfel de document.

Mai multe articole despre:
Mangalia buletin fals carte de identitate falsă