MENIU

A renunțat la jobul serios pentru a se face femeie de serviciu, iar acum e bogată

Femeile de serviciu în lenjerie intimă, o afacere pe val

O tânără de 25 de ani din Scoția a renunțat la slujba de cosmeticiană pentru a lucra ca femeie de serviciu într-un domeniu care aduce tot mai mulți bani în UK.

Tânăra a decis să lucreze ca femeie de serviciu, dar nu una obișnuită, ci doar pentru clienții pretențioși. Mai precis, ea îi taxează pe clienți în funcție de cât de dezbrăcată îi cer să presteze în locuința lor.

Cu o diplomă în managementul evenimentelor, Victoriaavea în plan să își dezvolte propria afacere în domeniu, dar înainte să înceapă să recruteze, a testat piața pe propria piele.

Acum are o "armată" de 15 angajați - inclusiv trei bărbați - care fac curățenie doar în lenjerie intimă sau în costumul lui Adam sau al Evei.

Tarifele practicate variază între între 55 și 75 de lire sterline pe oră pentru serviciul lor, în funcție de nivelul de nuditate cerut de client.

„Nu voiam să-mi pun personalul în nicio situație pe care nu o trăisem eu personal", a explicat Victoria Murphy strategia aleasă. „Nu suntem un serviciu de escortă. Ceea ce oferim este ceva distractiv și la limita flirtului".

Potrivit femeii de afaceri, cel mai important criteriu când angajează pe cineva este să aibă experiență profesională de curățare.

Un alt aspect este personalitatea, astfel încât să poată face față unei conversații noncoformiste cu clientul.

"Am crezut că vom avea drept clienți doar oameni de afaceri de patruzeci-cincezi de ani, dar, de fapt, clienții sunt mult mai diversi", a spus ea. "Au fost unii la 30 de ani și alții de 80. Mulți dintre ei trăiesc singuri și mulți dintre domnii mai în vârstă sunt destul de singuratici, de aceea este important că experiența de făcut curat să fie distractivă".

Sursa

Mai multe articole despre:
dezbrăcate