MENIU

A mâncat doar banane timp de 12 zile. Iată ce s-a întâmplat cu această femeie

<p>A m&acirc;ncat doar banane timp de 12 zile. Iată ce s-a &icirc;nt&acirc;mplat cu această femeie</p>

Yulia Tarabath este nutriţionist şi antrenor motivaţional. Ea a experimentat dificultăţi în menţinerea echilibrului alimentar şi efectuarea exerciţiilor, lucruri pe care trebuia să le combine cu rutina vieţii de zi cu zi, aşa că a decis să facă un mic experiment.

Suntem cu toţii conştienţi de numeroasele beneficii ale bananelor, însă experimentul a eliminat chiar şi cea mai mică îndoială. Acest fruct conţine mai multe calorii decât multe alte fructe, precum şi fructoză, surcoză, glucoză şi fibre. Ea a hotărât să testeze efectul consumului de banane până la limită, aşa că a decis să nu mănânce nimic altceva decât banane timp de 12 zile. Această metodă, numită şi "mono-fruct" reprezintă un mod excelent de detoxifiere.

Fără îndoială, fiecare nutriţionist va spune că nu este recomandat să consumi aceeaşi mâncare la fiecare masă în timpul unei zile, având în vedere că nu vei putea acumula toţi nutrienţii necesari organismului.

În orice caz, dacă ai un organism pregătit, poţi obţine rezultate pozitive. Acest lucru s-a întâmplat în cazul nutriţionistei Yulia. Atât ea, cât şi soţul ei au consumat numai banane timp de 12 zile. Datorită proprietăţilor nutriţionale, bananele le-au oferit senzaţia de saţietate pentru o perioadă mai lungă de timp.

La început, Yulia a observat că tractul digestiv i s-a îmbunătăţit, iar durerile de stomac au dispărut. Deasemenea, a observat că se putea concentra şi lucra mult mai uşor. Mai mult decât atât, se simţea mai creativă şi activă. Ea a devenit mai relaxată, în acelaşi timp.

Nu omite faptul că acest experiment nu poate fi făcut de oricine, având în vedere că reprezintă o schimbare drastică asupra organismului şi metabolismului. Deasemenea, el nu este recomandat persoanelor care suferă de probleme ale glandei tiroide.

Sursa: secretele.com

Mai multe articole despre:
sănătate dietă cură banane detoxifiere