MENIU

A încercat să îi spună miresei că este prea grasă. Replica ei i-a închis gura şi l-a făcut de râs!

Un antrenor de fitness a încercat să abordeze, pe Facebook, o viitoare mireasă, pentru a o convinge să apeleze la serviciile sale. După ce femeia l-a refuzat politicos, a încercat să o jignească spunându-i că este prea grasă, dar întreaga conversaţie s-a întors împotriva sa.

Cassie Young este o tânără care lucrează la o emisiune radio şi se pregăteşte pentru marele eveniment al verii, nunta sa. Tânăra a fost abordată pe Facebook de un antrenor personal, care i-a oferit serviciile sale pentru a o ajuta să slăbească pentru nuntă. Fata l-a refuzat, iar antrenorul de fitness i-a spus că este mult prea grasă şi că se păcăleşte singură că e mulţumită de sine şi de felul în care arată, scrie Mashable.com. 

Din fericire, mesajele antrenorului nu au deprimat-o pe femeie, care i-a spus că a luptat mulţi ani pentru a se accepta şi că va continua să mănânce mai sănătos şi să facă sport, doar pentru că îşi doreşte să fie sănătoasă şi să petreacă cât mai mult timp alături de viitorul său soţ. Cassie a postat mesajele pe contul său de Facebook, ele devenind rapid virale.

Mai multe articole despre:
0 mireasa antrenor personal cassie young