MENIU

Openul European de Judo de la Cluj-Napoca. Mircea Croitoru, medalie de argint

Mircea Croitoru

Openul European de Judo a avut loc în acest weekend la Cluj-Napoca. Competiția a început sâmbătă la 9.30, iar finalele au fost transmise live pe Look Sport. La Openul European de judo au participat 389 de judoka din 31 de ţări.

Românul Mircea Croitoru a câștigat mediala de argint la categoria +100 kg, după ce a fost învins în finală de campionul mondial, georgianul Guram Tushishivili.

Au fost două zile de regal sportiv la Cluj-Napoca, unde a avut loc în weekend Openul European de judo. Românul Mircea Croitoru s-a luptat pentru aur, după ce s-a calificat în finala competiției, în prima parte a zilei de duminică. 

Adversarul românului din marea finală a fost nimeni altul decât campionul mondial Guram Tushishivili, informează Realitatea TV.

Momentul deschiderii oficiale al open-ului de judo de la Cluj a fost transmis live de Realitatea TV, președintele Federației Române de Judo, Cozmin Gușă, ținând un scurt discurs. 

Startul competiției s-a dat sâmbătă dimineață, la ora 09:30, iar duminică programul întrecerilor se reia la 11.00.

Finalele de duminică au fost live pe Look Sport de la 15.00. La concurs au participat 389 de judoka din 31 de ţări.

CS Universitatea Cluj este clubul care a adus în competiţie 12 sportivi, 6 la masculin şi 6 la feminin. Alexandra Pop a performat la categoria 48 kg , Loredana Ohai la 57 kg , Stefania Dobre și Corina Stefan la 63 kg.

La băieți îl avem pe Alexandru Raicu la 73 kg. Ultimul rezultat notabil al României la judo este medalia de bronz a lui Vlăduţ Simionescu, obţinută luna trecută la Grand Slam-ul de la Baku.

Competiția de la Cluj-Napoca le va aduce competitorilor puncte în clasamentul Federației Internaționale de Judo, dar contează şi pentru calificarea la Jocurile Olimpice. 

Meciurile de judo de la OPEN Cluj vor fi transmise live pe Look Sport, sâmbătă de la 15.00 și duminica de la 14.00

Mai multe articole despre:
judo campionat