MENIU

A fost votat noul Consiliul de Administrație al SRR

<p>A fost votat noul Consiliul de Administrație al SRR</p>

Plenul Parlamentului a aprobat, luni, noul Consiliu de Administrație al Societății Române de Radiodifuziune, cu 332 de voturi ”pentru” și 49 de voturi ”împotrivă”, membrii CA ai SRR depunând la această oră jurământul pentru învestirea în funcție.

Noul Consiliu este format din Mirela Ioana Fugaru, Ilie Virgil Daniel, Ruxandra Săraru, Alexandru Ducu Bertzi, Radu F. Alexandru, Alina Stanciu, Demeter Andras Istvan, Alexandra Dumitrașcu, Maria Țoghină, Ovidiu Miculescu, Nicoleta Viorica Balaci, Adrian Doroş și Ana Florea, ca membri titulari.

Preşedintele Comisiei de cultură din Senat, Georgică Severin, a declarat, luni, după audierea din comisiile reunite ale celor două Camere a celor nominalizați pentru Consiliul de Administraţie al Societăţii Române de Radiodifuziune, că votul în comisie a fost unul favorabil, în unanimitate.

Grupul parlamentar PSD i-a propus în Consiliul de Administraţie pe Mirela Ioana Fugaru, Ilie Virgil Daniel, Ruxandra Săraru, ca membri titulari, şi Theodoru Maria Denise, Ghişa Lavinia Nicoleta şi Bârlibescu Ştefania, ca membri supleanţi.

PDL a propus pe Radu F. Alexandru pentru CA al SRR, ca membru titular, iar ca supleant pe Chiorean Alexandru.
Din partea Administraţiei Prezidenţiale a fost propusă Maria Ţoghină, iar din partea PNL, Alexandru Ducu Bertzi, ca membru titular, iar ca supleant, Alexandru Muraru.

Grupul minorităţilor naţionale a propus ca membru titular în Consiliul de Administraţie al SRR pe Ana Florea, iar ca supleant, pe Maria Dobrescu.

Grupul parlamentar al UDMR l-a propus, ca membru titular, pe Demeter Andras Istvan, iar ca supleant, pe Agoston Hugo.

Grupul parlamentar PC a propus-o ca membru titular în Consiliul de Administraţie al SRR pe Alina Stanciu şi ca supleant pe Monica Ghineţ.
Executivul l-a propus pe Ovidiu Miculescu, ca membru titular, iar ca supleant, pe Gabriel Croitoru.
Din partea angajaţilor SRR, au fost propuşi ca membri titulari Nicoleta Viorica Balaci şi Adrian Doroş, iar ca supleanţi, Marius Dorian Tănase şi Mihai Maiorescu.

Grupul PPDD a anunţat că a propus-o pe Alexandra Dumitraşcu.

Mai multe articole despre:
radio SRR consiliul de administraţie