MENIU

A fost lansată suita Microsoft Office pentru iPad

A fost lansată suita Microsoft Office pentru iPad

După serii întregi de zvonuri pe marginea acestui subiect, gigantul din Redmond s-a hotărât să lanseze suita Microsoft Office pentru iPad.

în contextul în care, la ora actuală, pe Microsoft Surface, de exemplu, sau pe orice altă tabletă cu Windows 8.1 sau Windows RT, nu există există o versiune Microsoft Office optimzată pentru touchscreen, decizia CEO-ului Microsoft este o surpriză imensă, scrie playtech.ro

În prima sa conferinţă ca CEO, Satya Nadella a oficiat lansarea unui pachet Office format din trei aplicaţii independente optimizate pentru iPad. Este vorba, desigur, de Microsoft Excel, Microsoft Word şi Microsoft PowerPoint. Aceasta lansarea are loc la aproximativ nouă luni distanţă de la lansarea unei aplicaţii Microsoft Office pentru iPhone şi telefoane cu Android. Cum s-a întâmplat şi atunci, cele trei aplicaţii pot fi descărcate în mod gratuit şi pot fi folosite fără probleme pentru vizualizat documente. Din păcate, dacă doriţi să creaţi documente noi sau să modificaţi unele existente, sunteţi obligaţi să plătiţi un abonament la Office 365.

Mai multe articole despre:
Microsoft Office iPad suita