MENIU

A fost găsit mort astăzi, la prânz

A fost găsit mort astăzi, la prânz

Ciobanul în vârstă de 35 de ani din judeţul Argeş, dat dispărut de luni şi căutat timp de trei zile de zeci de poliţişti, pompieri, jandarmi şi localnici a fost găsit mort, joi, pe marginea unui râu, la zece kilometri de locul unde a dispărut, cel mai probabil bărbatul fiind luat de o viitură.

Conform datelor furnizate de reprezentanţii Poliţiei Argeş, trupul neînsufleţit al ciobanului în vârstă de 35 de ani dat dispărut luni a fost descoperit joi, în comuna Miceşti, pe marginea râului Doamnei, la aproximativ zece kilometri de locul în care bărbatul fusese văzut ultima dată, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Cadavrul a fost găsit de doi localnici, care au sunau la 112. Trupul neînsufleţit nu prezintă semne de violenţă, iar anchetatorii au deschis dosar penal pentru moarte suspectă, prima ipoteză fiind aceea că bărbatul a fost luat de viituri.

Ciobanul în vârstă de 35 de ani a plecat la sfârşitul săptămânii trecute de la stâna din localitatea Pietroşani către satul său natal, Coşeşti, pentru a-şi petrece sărbătorile acasă.

Luni, când a constatat că nu a ajuns la Coşeşti, familia bărbatului a anunţat dispariţia acestuia, el fiind căutat timp de trei zile de către poliţişti, militari ISU, jandarmi şi localnici.

Mai multe articole despre:
inundaţii dispărut mort cioban argeșt