MENIU

A băut apă cu miere şi lămâie în fiecare dimineaţă timp de un an. Efectul este uimitor

<p>A băut apă cu miere şi lăm&acirc;ie &icirc;n fiecare dimineaţă timp de un an. Efectul este uimitor</p>

A băut apă cu miere şi lămâie în fiecare dimineaţă timp de un an. Crystal Davis îşi spune povestea ei incredibilă prin care a trecut, după un an de consum al acestei miraculoase combinaţii.

"Acum un an de zile, sufeream frecvent de răceli şi gripe. Medicamentele din farmacii nu m-au ajutat cu nimic, doar îmi alinau disconfortul creat, potrivit secretele.com

O prietenă mi-a recomandat să beau apă caldă cu miere şi lămâie în fiecare dimineaţă. Desigur, la început am reacţionat cu scepticism la recomandarea ei, însă mi-am zis că trebuie să încerc. Oricum nu aveam nimic de pierdut!

Ceea ce mi s-a întâmplat a fost ceva ce mi-a schimbat complet viaţă!

Iată că după câteva zile gripă mi-a trecut şi de atunci am început să cred în puterea acestei combinaţii. De atunci am început să o consum zi de zi! Acest obicei l-am respectat un an de zile.

În tot acest timp, corpul meu a început să sufere transformări într-un mod cu totul neaşteptat.

De un an de zile nu am mai răcit deloc şi nici nu am mai ştiut ce este o durere de stomac.

Trebuie remarcat faptul că niciodată nu am crezut în puterea de vindecare a remediilor naturiste, fiind „sclavul” industriei farmaceutice.

Un an de zile nu am mai strănutat deloc. Am uitat cum este să ai dureri de cap. În urmă acestei experienţe, atunci când plec în concediu, îmi iau cu mine miere şi lămâie.

Acum am mult mai multă energie în timpul zilei. Anterior, îmi lua aproximativ o ora să fiu complet trează, dar acum, imediat cum m-am ridicat din pat sunt extrem de activă.

Pot spune că stările de agitaţie şi nervozitate au dispărut cu desăvârşire şi nu mai am conflicte cu cei apropiaţi.

 

 

 

 

 

Mai multe articole despre:
sănătate apă miere efecte lămâie