MENIU

A apărut un nou "tip de sex". Ce presupune Klittra

A apărut un nou "tip de sex". Ce înseamnă Klittra

La începutul acestui an, Asociaţia Suedeză pentru Egalitatea Sexualităţii a adoptat termenul Klittra pentru a descrie un tip de activitate sexuală practicată de doamne şi domnişoare.

"Dacă o să staţi să analizaţi cu atenţie subiectul, vei vedea că societatea nu se aşteaptă ca femeile să aibă acelaşi tip de dorinţe sexuale şi să se simtă la fel de excitate că bărbaţii. În consecinţă, nici nu prea există termeni care să descrie ce pot face în dormitor sau în intimitate, singure sau în pereche. De aceea, am oficializat cuvântul Klittra", a spus un reprezentant al Asociaţiei Suedeze pentru Egalitatea Sexualităţii.

Termenul descrie masturbarea feminină şi a fost deja acceptat de Consiliul Longvistic Suedez şi introdus în lista de termeni noi ai anului 2015, potrivit perfecte.ro.

Astfel, de acum înainte, acest cuvânt va descrie metodele prin care doamnele şi domnişoarele îşi pot produce singure plăcere. Introducerea termenului vine în completarea ideii medicale potrivit căreia masturbarea are efecte benefice asupra sănătăţii.

Mai multe articole despre:
femei sex tip de sex Klittra