MENIU

80 de români, blocaţi pe aeroport în Olanda după anularea unei curse Tarom, au ajuns acasă

80 de români au rămas blocaţi vineri seară pe Aeroportul din Amsterdam, după ce o cursă TAROM a fost anulată. Pasagerii au fost anunțați, chiar înainte de îmbarcare, că aeronava nu poate decola din cauza unei defecțiuni. Românii au aterizat în cele din urmă la București în cursul după-amiezii de sâmbătă. 

Pasagerii români blocați la Amsterdam au ajuns la București sâmbătă după-amiază. 

Zborul era programat pentru vineri, ora 20, ora locală. Din cauza defecţiunilor, cursa a fost anulată, iar pasagerii și-au petrecut noaptea, la un hotel din apropierea aeroportului şi vor zbura spre România, cel mai devreme, astăzi la 11.40.

"Cursa a avut mici probleme tehnice. Pasagerii au fost cazaţi la hotel, li s-a dat masa de seară şi de dimineaţă. La ora 11.40 vor ateriza în condiţii de securitate la Bucureşti.

Defecţiunile sunt normale, se pot întâmpla la toate companiile. Cel mai important e că drepturile pasagerilor au fost respectate", a explicat Dragoş Titea, secretar de stat în Ministerul Transporturilor, la Realitatea TV.

Vă reamintim că la începutul lunii a avut loc un incident similar tot la Amsterdam. Reprezentantul TAROM a fost demis, după ce zeci de români a căror cursă a fost anulata au dormit în aeroport.  

Mai multe articole despre:
Olanda români Tarom