MENIU

6 mașini avariate de un tânăr de 18 ani, care s-a urcat la volan beat și drogat, în Piatra Neamț - VIDEO

Pagube șofer băut și drogat Piatra Neamț

Șase mașini au fost avariate de un tânăr de 18 ani, care s-a urcat băut la volan. Incidentul s-a petrecut în această dimineață, pe un bulevard din Piatra Neamț.

"Astăzi, 14 septembrie a.c., în jurul orei 06.30, polițiștii din cadrul Biroului Rutier Piatra Neamț au fost sesizați cu privire la producerea unui eveniment rutier, pe bulevardul Dacia, în Piatra Neamț.

Din cercetări le efectuate de polițiști a reieșit că, în timp ce un tânăr, de 18 de ani, din Piatra Neamț, conducea un autoturism pe sectorul de drum anterior menționat, ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare, producând pagube materiale unui număr de 6 autoturisme, care se aflau parcate", relatează Inspectoratul Județean de Poliție (IPJ) Neamț.

Potrivit poliție, conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul indicând o concentrație de 0,65 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În plus de asta, tânărul a fost pozitiv pentru Amphetamină. Oamenii legii au decis să îl testeze și cu aparatul drugtest întrucât acesta manifesta un comportament nefiresc.

Polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau altor substanțe.