MENIU

4 cauze pentru care ai ochii umflaţi. Află ce remedii poţi utiliza

<p>4 cauze pentru care ai ochii umflaţi. Află ce remedii poţi utiliza</p>

Mulţi oameni sunt preocupaţi de modul în care ar putea scapa de pungile de sub ochi. Femeile, în special, cheltuie bani şi timp pentru a putea ascunde aceste „imperfecţiuni”, fără să se întrebe cum de le-au căpătat. Pentru că există întotdeauna o cauza a pungilor de sub ochi şi, de multe ori, aceste cauze pot fi uşor de evitat.

Iată 4 cauze pentru care ai ochii umflaţi.

Lipsa somnului

Prima întrebare pe care ar trebui să ţi-o pui singur: dorm suficient? Dacă nu, atunci stai mai mult timp în pat. „Somnul de frumuseţe” nu este doar o figura de stil: este o componentă importantă a oricărei rutine de îngrijire a pielii. Doar uită-te la ce se întâmplă cu corpul tău când nu dormi suficient.

Am o alergie de care nu ştiu?

Alergiile nu sunt cauzate doar de polen. Da, o sensibilitate la mediu poate oricând să-şi facă apariţia sub formă unor ochi umflaţi care lăcrimează încontinuu, însă şi alergiile alimentare pot, de asemenea, să-ţi facă pungi sub ochi.

Simtomele unei alergii ori ale unei sensibilităţi pot apare oriunde pe corp nu doar în sistemul digestiv. Simtomele evidente pot varia de la o persoană la altă, de la un aliment la altul, însă de multe ori manifestările alergiilor alimentare pot include ochi lacrimoşi, iritaţii de piele ori ochi/faţă umflaţi.

Dacă observi că te confrunţi cu vreunul dintre simtomele de mai sus după ce ai consumat un anume aliment sunt şanse că organismul să aibă o reacţie adversă la unul dintre ingredientele produsului respectiv.

Citeşte continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.

Mai multe articole despre:
sănătate remedii somn cauze ochii umflaţi