MENIU

34 de tone de deșeuri din Bulgaria, blocate la Giurgiu. Unde urmau să ajungă acestea

deseuri Giurgiu

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Giurgiu şi angajaţii Gărzii de Mediu Giurgiu au descoperit, în urma unor controale efectuate asupra a două mijloace de transport, 34.620 de kilograme deşeuri din aluminiu şi hârtie, pentru care şoferii nu au putut prezenta documente de transfer conform prevederile legale.

Conform Mediafax, luni, poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Giurgiu au controlat, pe sensul de intrare în ţară, două automarfare, conduse de către doi cetăţeni bulgari, în vârstă de 31, respectiv 39 de ani. Unul dintre şoferi transporta, conform documentelor de însoţire a mărfii, deşeuri din aluminiu, celălalt transporta deşeuri din hârtie.

În urma verificărilor efectuate, s-a constatat faptul că un automarfar transporta cantitatea de 18.840 de kilograme deşeuri din aluminiu, iar celălalt transporta 15.780 de kilograme deşeuri din hârtie.

De asemenea, în cadrul cercetărilor s-a mai stabilit faptul că ambele transporturi erau încărcate din Bulgaria şi aveau ca destinaţie o societate comercială de pe raza judeţului Olt.

Mai multe articole despre:
deseuri ilegale giurgiu bulgaria