MENIU

3 zodii cu noroc chior la bani în primăvara lui 2017

3 zodii cu noroc chior la bani în primăvara lui 2017

Primăvară e la început de drum, iar acest anotimp înseamnă schimbări pe mai toate planurile. Nu pentru toţi nativii astrele lucrează deopotrivă. Unii vor fi mai fericiţi şi vor avea parte de noroc la bani cu carul, cum se spune. Iată care sunt zodiile cărora le va merge din plin în cele trei luni de primăvară!

Vărsător

Astrele se pare că s-au aliniat în favoarea Vărsătorilor. Ei sunt nativii cel mai răsfăţaţi ai acestei primăveri. Vor avea o perioadă excelenţă din punct de vedere financiar. Vor culege laurii şi vor fi recompensaţi pentru că au muncit din greu în iarna care tocmai s-a încheiat. Practic, vor câştiga suficient cât să fie mai mult decât mulţumiţi. Au energia de a duce la bun-sfârşit orice plan în primăvara aceasta! Este un timp frumos pentru un nou început, pentru planuri măreţe pe care le pot, în sfârşit, materializa.

Rac

Reprezentanţii acestui semn zodiacal au parte de o ascensiune financiară rară primăvara aceasta. Munca lor va ajunge la urechile unor persoane interesate de activitatea lor, vor câştiga prestigiu şi vor avea parte şi de remuneraţii considerabile. Vor acumula foloase materiale mai mult ca niciodată şi vor avea de unde să investească pentru planurile lor măreţe din ultima perioadă, care nu îşi găsiseră însă resursele financiare pentru a fi puse în practică.

Capricorn

Capricornul va pune piciorulul în prag în această primăvară. Se pare că s-a săturat să aibă şefi, aşa că va prelua puterea la locul de muncă. Pentru că este indiscutabil un lider oriunde se află, va şti ce are de făcut aşa încât să înmulţească banii şi să îi întoarcă, vorba aceea, cu lopata. În beneficiul său, evident. Creativitatea şi efervescenţă de care da dovadă îi vor aduce numai lucruri bune în acest interval, deosebit de prosper pentru acest nativ, scrie ele.ro.

Mai multe articole despre:
bani horoscop zodii horoscop bani