MENIU

10 lucruri pe care doar zodia Berbec le înţelege

<p>HOROSCOP zilnic 26 aprilie 2018</p>

Zodia Berbec are anumite particularităţi pe care nu le întâlneşti la alte semne astrologice. Dacă şi tu te-ai născut în această zodie, mai mult că sigur te vei regăsi complet în rândurile de mai jos!

1. Unii gândesc înainte să acţioneze, dar tu nu faci parte din acea categorie. Că Berbec, cum ţi-a venit o idee, cum o pui în aplicare. Nu ai timp de pierdut pe analize şi studii de fezabilitate. Tu trăieşti acum şi îţi pui în aplicare toate ideile, fără "dacă" şi "poate". Această trăsătură te face o companie excelenţă şi plină de viaţă, dar uneori îţi provoacă şi neplăceri, pentru că din când în când nu iese totul chiar că la carte.

2. Ai început 30 de proiecte, din care vei finaliza în acest an...aproape unul. Zodia Berbec are întotdeauna idei excelente şi, pentru că vrea să le pună pe toate în aplicare, începe nenumărate proiecte, dar nu prea termină nici unul. Nici nu pune bine pe hârtie o idee şi îi vine altă mai bună, aşa că nu e de mirare că nu se poate axa pe un singur proiect.

3. Nimeni nu îţi spune ţie ce să faci. Dar absolut nimeni! Zodia Berbec s-a născut cu trăsături de lider şi nu acceptă niciodată să fie dominată sau să i se spună cum să îşi trăiască viaţă. Dacă eşti născută sub acest semn, ai fost întotdeauna o rebelă care şi-a urmat propria cale. Oricine a încercat să te forţeze să mergi într-o direcţie a fost rapid pus la punct.

4. Totul trebuie să fie exact cum vrei tu, altfel simţi cum ţi se urcă sângele la cap. Pentru că eşti o zodie de foc, eşti pasională şi vezi rapid roşu în faţă ochilor. Eşti o perfecţionistă adevărată şi totul trebuie să iasă întocmai cum ţi-ai propus, altfel poţi să reacţionezi că un copil răsfăţat căruia nu i s-a cumpărat jucăria dorită. Aşa eşti tu şi nimic nu te va schimbă. Din fericire, îţi trece repede supărarea!

5. Eşti oricând gata să te vezi cu o prietenă care are nevoie de ţine. Chiar dacă te sună la 3 dimineaţă, pui repede ceva pe ţine şi te vezi cu ea. Eşti o prietenă excelenţă şi nu eziţi niciodată să sări în ajutorul celor dragi, indiferent de circumstanţe. Eşti genul de persoană care e în stare să vină şi din alt oraş că să îşi ajute prietenii cu ceva, ceea ce nu se poate spune despre mulţi oameni.

Citeşte mai mult pe divahair.ro

Mai multe articole despre:
berbec horoscop zodii