Război în Ucraina, ziua 606. Mai mulți civili ucraineni, uciși de atacurile rusești în Regiunea Harkov

O rachetă a lovit un terminal poștal (Profimedia)
O rachetă a lovit un terminal poștal (Profimedia)

Războiul din Ucraina a ajuns în ziua 606. Sfârșitul de săptămână a fost marcat de confruntări dure, cu pierderi importante de ambele părți, dar și cu civili morți în urma atacurilor rusești.

Citește și

Articol partener

PLAYTECH.RO

Pensii duble pentru aceşti români. Cine sunt pensionarii norocoşi

Articol partener

TABUHIGHLIFE.RO

Ciara, însărcinată pentru a patra oară, la 37 de ani

Articol partener

BZI.RO

Adriana Iliescu își obligă fiica să țină post în Săptămâna Mare! „Paştele nu înseamnă cadouri de la iepuraş!”

Articol partener

LUMEAPOLITICA.RO

Ilinca Simion, prima imagine cu băiețelul ei. George Simion și soția lui radiază de fericire: „Dragostea noastră…”/ FOTO

Articol partener

PUTEREA.RO

Fost ministru al Agriculturii: Peste 90% dintre fermierii români nu sunt performanți  

Articol partener

NEWSBUCURESTI.RO

Zece reguli esențiale pentru o drumeție în siguranță pe munte

Articol partener

ECOPOLITIC.RO

Zece reguli esențiale pentru o drumeție în siguranță pe munte

Extern

Război în Ucraina, ziua 799 / Foto: Profi Media
Război în Ucraina, ziua 799. SUA acuză Rusia că a folosit un agent chimic în Ucraina - LIVE TEXT
Statele Unite acuză Rusia că a folosit un agent chimic, cloropicrina, împotriva forţelor ucrainene, încălcând Convenţia privind Interzicerea Armelor Chimice (CIAC), potrivit unui comunicat al Departamentului de Stat dat publicităţii miercuri. Ucraina se află în ziua 799 a războiului.

Donald Trump (Profimedia)
Trump promite „cea mai mare deportare de migranți”: Ei vor distruge țara
Fostul preşedinte al Statelor Unite şi candidat republican la scrutinul din acest an, Donald Trump, a promis că va face „cea mai mare deportare” de migranţi din istoria ţării, dacă se va întoarce la Casa Albă.

Costurile imense pentru a locui în Londra, la limita supraviețuirii
Costurile imense pentru a locui în Londra, la limita supraviețuirii. Concluzia unui român: „Mai bine într-un share house decât înapoi în România”
Costurile de trai exorbitante din Londra sunt binecunoscute, iar pentru cei care locuiesc singuri, acestea pot fi coplesitoare. O analiză a cheltuielilor lunare ale unui abonat al publicației Anuntul UK a dezvăluit cât de dificil poate fi să supraviețuiești în capitala britanică, chiar și atunci când trăiești în condiții de minimă decență.

Tragedie la sala de sport! Un copil de șase ani a murit după ce tatăl lui l-a mușcat de ceafă și l-a obligat să alerge pe bandă
Tragedie la sala de sport! Un copil de 6 ani a murit după ce tatăl lui l-a mușcat de ceafă și l-a obligat să alerge pe bandă
Un caz cutremurător a avut loc în New Jersey, SUA, după ce un copil nevinovat în vârstă de doar 6 ani a murit la scurt timp după ce a fost supus la abuzuri grave de către propriul său tată. Potrivit Daily Mail, Christopher Gregor, în vârstă de 31 de ani, a fost adus în fața justiției marți pentru acuzații de crimă, după ce fiul său, Corey Micciolo, a pierit în 2021 ca urmare a rănilor provocate de un obiect contondent.

Ultimele stiri

Marș pe litoral în memoria tinerilor ucişi în accidentul de la 2 Mai. Foto: Facebook
Marș pe litoral în memoria tinerilor ucişi în accidentul de la 2 Mai. Oamenii cer să se facă dreptate. ”Vom face tot posibilul să ne audă cineva''
Joi după-amiază, un val de solidaritate a cuprins Vama Veche, unde zeci de tineri s-au adunat pentru a participa la un marș în memoria celor doi studenți uciși în tragicul accident provocat de șoferul drogat Vlad Pascu în 2 Mai. 

Un bărbat a fost luat cu forța de pe stradă și sechestrat într-o dubă
Scene ca în filmele cu gangsteri în Capitală: Un bărbat a fost luat cu forța de pe stradă și sechestrat într-o dubă
O scenă demnă de filmele cu gangsteri a avut loc în Capitală, unde un bărbat a fost luat cu forța de pe stradă și sechestrat într-o dubă. Incidentul a stârnit panică printre trecători, iar martorii oculari spun că indivizii implicați în răpire au acționat rapid și fără nicio ezitare.

Incendiu de proporții la o hală din Mogoșoaia.
Incendiu de proporții la o hală din Mogoșoaia. Forțe impresionante de intervenție, pompierii au mobilizat 8 autospeciale
Un incendiu de proporții a izbucnit la o hală de depozitare situată pe strada Poieni din Mogoșoaia. Echipa de salvare și intervenție a pompierilor a fost alertată și s-a deplasat la fața locului pentru a gestiona situația de urgență.

Florin Piersic
Răsturnare de situație: Florin Piersic NU ar fi contactat nicio infecție nosocomială din spital. Ce anunță instituția unde a fost internat
Spitalul din care s-a zvonit în presă că Florin Piersic ar fi contactat o infecție nosocomială a anunțat că informația este falsă.



Vezi emisiunile Realitatea Plus