Articolele din categoria ULTIMELE STIRI:

Alina Kabaeva, primele declarații după despărțirea de țarul de la Kremlin. Foto: Profimedia
Gimnasta lui Putin, primele declarații după despărțirea de țarul de la Kremlin: „Dacă îți spune conducerea să nu te duci, atunci nu te duci”
Cunoscută sub numele de „gimnasta lui Putin”, Alina Kabaeva a păstrat întotdeauna discreție în ceea ce privește orice legătură cu țarul de la Kremlin, înafară de cea profesională Durata relației lor și detalii intime rămân sub semnul întrebării, deși speculațiile și zvonurile au circulat intens în presa internațională de-a lungul anilor. De curând, Kabaeva a participat la ceremonia în cadrul căreia acesta a fost numit oficial preşedinte, în urma alegerilor recente din Rusia.
Robert F. Kennedy Jr ar obtine 8% din voturi, potrivit sondajelor (Profimedia)
Robert F. Kennedy Jr., candidat la alegerile prezidenţiale din SUA, a afirmat că un vierme i-a intrat în creier şi i-a mâncat o parte
Candidatul independent la alegerile prezidenţiale din SUA Robert F. Kennedy Jr., nepot al fostului preşedinte asasinat la Dallas, în 1963,  s-a confruntat cu o serie de probleme de sănătate în ultimii ani, inclusiv cu o anomalie despre care chiar el a spus că a fost cauzată de un vierme ce i-a intrat în creier şi i-a mâncat o parte din el. Declaraţiile, extrase dintr-un document judiciar, au fost publicate de The New York Times și au determinat staff-ul de campanie al lui Kennedy să vină cu precizări.
Horoscopul săptămânii 13 - 19 mai
Horoscopul săptămânii 13 - 19 mai. Ajutor din astral pentru a pune ordine în haosul din jur. Patru zodii vor reuși să nu își mai facă griji cu privire la viitor.
În săptămâna 13 - 19 mai, zodiile vor simți că își găsesc liniștea interioară după ce au dus o luptă aprigă cu haosul din jur. Energia astrală din această perioadă îi va ajuta pe nativii zodiacelor să se conecteze profund cu propria lor esență și să își regăsească echilibrul interior. Este un moment potrivit pentru reflecții profunde, meditație și reîncărcarea bateriei.
Florin Piersic, în stare GRAVĂ! Echipa medicală de la Foișor, primele detalii despre multiplele patologii asociate pe care le are
Florin Piersic, în stare GRAVĂ! Echipa medicală de la Foișor, primele detalii despre multiplele patologii asociate pe care le are
Florin Piersic a fost transferat, astăzi, la Spitalul Foișor din Capitală. Marele actor a făcut septicemie din cauza unei branule care i-a fost montată acasă, potrivit surselor Realitatea PLUS. Medicii de la Spitalul Clinic de Ortopedie Foișor au transmis o informare în care spun că Florin Piersic se prezintă cu o stare generală gravă în urma unui sepsis cu punct de plecare de la nivelul unei proteze totale de genunchi. 
Scandal uriaș în sectorul condus de Piedone. Jurnaliștii Realitatea au fost atacați și intimidați de oamenii primarului
Scandal uriaș în sectorul condus de Piedone. Jurnaliștii Realitatea au fost atacați și intimidați de oamenii primarului
Este scandal uriaș în sectorul condus de Cristian Popescu Piedone. Jurnaliștii Realitatea au fost atacați și intimidați de oamenii primarului, după ce au prezentat neregulile din zonă. Locuitorii revoltați au ieșit și ei în stradă pentru protesta împotriva edilului. La fața locului a ajuns în cele din urmă și Cristian Popescu Piedone. Sfidător, acesta s-a spălat pe mâini de vină și spune că pe el îl interesează doar Primăria Capitalei. 
Efectul atacului rusesc asupra sistemului energetic al Ucrainei/ Arhivă foto
Efectul atacului rusesc asupra sistemului energetic al Ucrainei: Kievul DUBLEAZĂ IMPORTURILE de electricitate, inclusiv din România
Ucraina intenţionează să dubleze, joi, importurile de electricitate, după un puternic atac rusesc asupra sistemului energetic al ţării, a anunţat Ministerul Energiei, într-o postare pe Telegram. Potrivit sursei citate, importurile ar urma să crească la 16.699 megawaţi-oră (MWh), faţă de 7.600 Mwh miercuri. România se află printre țările de unde Ucraina importă energie.