Rareș Bogdan

Cum vede Rareș Bogdan cel mai nou sondaj privind procentele la Capitală: "3 candidați principali vor fi umăr la umăr". Nico șansă pentru Piedone

Rareș Bogdan aruncă bomba! Prim-vicepreședintele PNL a declarat, duminică, în exclusivitate la Realitatea PLUS, că Nicușor Dan scade în sondaje, și astfel, alături de Gabriela Firea și Sebastian Burduja, duce o luptă acerbă pentru scaunul de la Primăria Capitalei. Mai mullt, Rareș Bogdan l-a desființat pe Cristian Popescu Piedone și a spus că „s-a născut speranță și a murit talent”. 

POLITICĂ











Sondaj de opinie
Sondaj Avangarde care răstoarnă clasamentul pentru primăria Capitalei: Ce procent are Gabriela Firea în acest moment. Piedone s-a prăbușit
Un sondaj Avangarde realizat la comanda PSD îl anunță pe Nicușor Dan pe primul loc în opțiunile electoratului, cu 31%, dacă alegerile pentru Primăria București ar avea loc duminica viitoare. Pe locul doi este situat fostul primar general Gabriela Firea (candidatul PSD), cu 24%, iar Cristian Popescu Piedone a căzut de pe primul loc pe locul trei, cu 20%. Acesta este urmat de Sebastian Burduja, cu 15%, și de candidatul partidului extremist AUR, Mihai Enache, care încheie clasamentul cu 7%.

ACTUAL






 George Simion
George Simion, după gafa făcută de Ciolacu la Timișoara: Toţi ar trebui să fim mândri de originile noastre. Nu e nicio ruşine să recunoşti ceea ce eşti cu adevărat!”
Preşedintele AUR George Simion a declarat, sâmbătă, la Palatul Parlamentului unde are loc Conferinţa Internaţionale „Make Europe Great Again”, că zilele trecute, premierul Marcel Ciolacu a glumit spunând că este ruşinos să fii moldovean şi n-ar trebui să-i spunem moldovean. „Am râs cu toţii. Nimeni nu a spus că prim-ministrul ar fi rasist. Ştim cu toţii că a fost o glumă. Nu este moldovean, probabil este Rrom”, a adăugat liderul AUR. El a precizat că "toţi ar trebui să fim mândri de originile noastre". "Nu e nicio ruşine să recunoşti ceea ce eşti cu adevărat!”, a transmis președintele AUR.

POLITICĂ













Marcel Ciolacu se scuză în scandalul iscat de afirmația „Buzăul nu e în Moldova”. Foto: Facebook
Marcel Ciolacu se scuză în scandalul iscat de afirmația „Buzăul nu e în Moldova și vă rog frumos să NU MA JIGNIȚI!". Cum încearcă premierul să repare situația
O gafă pe care Marcel Ciolacu a făcut-o în cadrul unei întâlniri la Timișoara a făcut valuri în spațiul public, iar reacțiile nu au încetat să apară. . În timp ce vorbea despre lucrările de infrastructură din mandatul lui Sorin Grideanu, șeful guvernului a afirmat că "Buzău nu este în Moldova (...) vă rog NU MA JIGNIȚI". O asociație i-a cerut premierului explicații, iar acesta a făcut o postare pe pagina oficială de Facebook prin care își cere scuze și explică faptul că declarațiile sale nu au fost rău voitoare.

ACTUAL