Situație halucinantă în instanță. Un bărbat l-a dat în judecată pe Dumnezeu!

Situație halucinantă în instanță. Un bărbat l-a dat în judecată pe Dumnezeu! Adresa pârâtului: în cer!

Un caz halucinant șochează toată justiția. Un bărbat l-a dat în judecată chiar pe Dumnezeu pe care l-a acuzat de problemele personale pe care le are. Românul acuză Creatorul de înșelăciune și luare de mită. Păgânul spune că rugăciunile sale nu s-au adeverit și își cere toți banii înapoi. Acesta susține că tot ce a dat pe lumânări și slujbe nu a avut niciun efect. Totul după ce și o româncă a chemat în instanţă 104 personalităţi ale lumii, printre care Barack Obama, Regina Angliei pe atunci, sau Prinţul Charles.

JUSTIŢIE












Dosarul MINERIADEI: Ion Iliescu, urmărit PENAL după 30 de ani de la infracţiunile contra umanităţii
Dosarul MINERIADEI: Ion Iliescu, urmărit PENAL după 30 de ani de la infracţiunile contra umanităţii
Fostul președinte Ion Iliescu a fost audiat la domiciliu în dosarul Mineriadei, deoarece nu se poate deplasa la sediul Parchetului General. Acesta este urmărit penal în Dosarul Mineriadei, iar procurorii i-au adus, vineri, la cunoştinţă calitatea din dosar. Ieri, Petre Roman, Gelu Voican Voiculescu, dar și Virgil Măgureanu au ajuns în fața procurorilor, acolo unde au fost anunțați că au fost puși, din nou, sub acuzare. 

ACTUAL






Bolnavi de corupție: mită de până la 15.000 de euro pentru un post la spitalul din Botoșani
2 ani și 6 luni de închisoare cu suspendare pentru medicul sucevean care a luat mită de 280 de ori într-o lună. De ce n-a refuzat atențiile de la pacienți: explicații halucinante
Șefa Secției Oncologie a Spitalului Județean (SJ) Suceava, Anca Ababneh Dumitrovici, a fost condamnată, joi, la 2 ani și 6 luni de închisoare cu suspendare. Medicul a recunoscut că a primit mită de 280 de ori în mai puțin de o lună, însă a avut o explicație halucinantă pentru această situație. Mai exact, avocații săi au susținut că aceasta nu a putut să refuze banii și cadourile primite de la bolnavi pentru ca aceștia să nu creadă că nu mai au nicio șansă de viață. Totodată, apărarea medicului a numit mita drept "suvenir".

ACTUAL











Rafila, afaceri cu big farma prin fostul șef al spitalului SRI. Foto/Inquam
Afaceri cu dedicație. Cum ajung banii de la „big farma” la firma condusă Rafila prin compania unui fost șef al spitalului SRI
Ministrul Rafila a negat că societatea de microbiologie e sponsorizată de companii farmaceutice. Răspunsul vine în urma unei investigații jurnalistice potrivit căreia banii big farma ajung la societatea medicală condusă de ministrul Rafila prin firma unui fost șef de spital. Prin acest mecanism, sumele de la big farma de care beneficiază societatea profesională a lui Alexandru Rafila nu apar în baza de date a Agenției Naționale a Medicamentului unde, conform legii, sponsorizările sunt obligatoriu declarate de către industria sănătății, societăți medicale și medici. 

ACTUAL