Ultimele Stiri

Emisiune Realitatea.NET

Culisele Statului Paralel

Emisiune Realitatea.NET

100%

Emisiune Realitatea.NET

Raport de zi


Fostul magistrat susține că a fost înlăturat pentru că s-a opus sistemului
Dezvăluiri cutremurătoare, un fost judecător aruncă bomba. Coldea și Dumbravă au construit sistemul care căputează țara
Fostul judecător Ovidiu Puțura face dezvăluiri cutremurătoare despre sistemul condus din umbră de generalii Dumitru Dumbravă și Florian Coldea, care confirmă întru totul acuzațiile lansate de Anca Alexandrescu într-o serie de emisiuni Culisele Statului Paralel.  ”Își trimiteau oamenii în sala de judecată pentru a se asigura că judecătorul dă verdictul care trebuie!”, a relatat Puțura, într-un interviu.

ACTUAL















Editoriale



Realizatoarea Realitatea Plus Ana Maria Păcuraru
Ana-Maria Păcuraru | România este mai mult decât o națiune, este casa inimii mele!
România, pentru mine, este mai mult decât o națiune; este casa inimii mele. Aici am făcut primii pași, aici am învățat să vorbesc și să iubesc, aici mi-am adus pe lume primul copil și urmează sa îl aduc și pe cel de-al doilea. În România, am învățat să valorizez și să protejez patrimoniul nostru cultural. Fiecare port popular, cântec tradițional și doină este o mărturie a rădăcinilor noastre adânci. În fiecare colț al acestei țări, există ceva de văzut, ceva de învățat.


Stiri Politice







Stiri Economice

Efectul atacului rusesc asupra sistemului energetic al Ucrainei/ Arhivă foto
Efectul atacului rusesc asupra sistemului energetic al Ucrainei: Kievul DUBLEAZĂ IMPORTURILE de electricitate, inclusiv din România
Ucraina intenţionează să dubleze, joi, importurile de electricitate, după un puternic atac rusesc asupra sistemului energetic al ţării, a anunţat Ministerul Energiei, într-o postare pe Telegram. Potrivit sursei citate, importurile ar urma să crească la 16.699 megawaţi-oră (MWh), faţă de 7.600 Mwh miercuri. România se află printre țările de unde Ucraina importă energie.




Stiri Actuale



Scandal uriaș în sectorul condus de Piedone. Jurnaliștii Realitatea au fost atacați și intimidați de oamenii primarului
Scandal uriaș în sectorul condus de Piedone. Jurnaliștii Realitatea au fost atacați și intimidați de oamenii primarului
Este scandal uriaș în sectorul condus de Cristian Popescu Piedone. Jurnaliștii Realitatea au fost atacați și intimidați de oamenii primarului, după ce au prezentat neregulile din zonă. Locuitorii revoltați au ieșit și ei în stradă pentru protesta împotriva edilului. La fața locului a ajuns în cele din urmă și Cristian Popescu Piedone. Sfidător, acesta s-a spălat pe mâini de vină și spune că pe el îl interesează doar Primăria Capitalei. 


Stiri din Justiție





Stiri despre Vreme



Vreme mohorâtă, cu cer mai mult noros în majoritatea regiunilor țării. La cât vor ajunge maximele, potrivit ANM
Vreme mohorâtă, cu cer mai mult noros în majoritatea regiunilor țării. La cât vor ajunge maximele, potrivit ANM
Astazi, valorile termice vor continua să scadă și se vor situa în general sub mediile multianuale specifice acestei date în cea mai mare parte a țării. Cerul va fi variabil, cu înnorări și averse, posibil însoțite izolat de descărcări electrice, local în Banat, Crișana, Transilvania, precum și la munte, în special în Carpații Occidentali și Meridionali, și pe arii restrânse în rest. În zona montană înaltă, trecător, se vor semnala precipitații mixte. Izolat se vor acumula cantități de apă de peste 15...25 l/mp.


Stiri din Sport