Accident grav în Teleorman! Un procuror a murit, soția sa se zbate între viață și moarte

Monday, 14 October 2019, 23:30, Sursă: REALITATEA.NET

Un accident rutier grav a avut loc luni seară în zona Turnu Măgurele, judetul Teleorman. Un procuror al Parchetului de pe lângă Judecătoria Roșiorii de Vede a murit după ce mașina în care se afla, condusă de soția sa, a intrat într-un tractor încărcat cu baloți de paie, scrie realitateadeteleorman.net

Potrivit polițiștilor din cadrul Inspectoratului de Poliție al Județului Teleorman, în urma accidentului au rezultat două victime, iar una dintre ele a și decedat.

Din primele informații, este vorba despre un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Roșiorii de Vede, pe nume Silviu Paraschiv.

Totul s-a întâmplat în această seară, pe ruta dintre localitățile Putineiu și Turnu Măgurele, când mașina în care se afla procurorul și soția acestuia a intrat în coliziune cu un tractor plin de baloți.

Polițiștii se află la fața locului, astfel că raportul privitor la modul în care s-a petrecut accidentul rutier nu este încă întocmit.

Tot din primele date rezultă faptul că pasagerul care a decedat se afla pe locul din dreapta al mașinii și că soția procurorului a fost transportată la spital, necesitând îngrijiri medicale de urgență.

Adaugă părerea ta
Alte articole din: LOCAL