MENIU

Vremea se schimbă în weekend. Prognoza meteo pentru toată țara

Vremea din weekend nu va fi la fel de bună ca cea din ultimele două zile, însă va fi senin în cea mai mare parte a țării și temperaturile vor urca până la 19 grade în anumite regiuni. 

VREMEA SÂMBĂTĂ

La început de weekend, vremea se va răci aşa încât, în majoritatea zonelor regimul termic se va apropia de cel specific acestei perioade din an. Răcirea va fi mai accentuată în jumătatea de nord-est a ţării. Cerul va fi variabil mai mult senin, cu înnorări trecătoare, îndeosebi după-amiaza şi seara, mai ales în zonele montane şi submontane din Muntenia şi Oltenia, unde doar izolat vor fi posibile averse slabe, conform Realitatea TV.

Temperaturile maxime vor avea valori de la 10...11 grade în jumătatea nordică a Moldovei, până în jur de 23 de grade în vestul Olteniei la Drobeta Turnu Severin.

Şi în Capitală, vremea se va răci. Dimineaţa e cald, 10-11 grade dar la amiază, numai 16-17 grade cu aproape 10 grade mai putin decât vineri.

VREMEA DUMINICĂ

Duminică, vremea se va încălzi astfel încât, regimul termic va fi caracterizat de valori peste cele ce ar fi normale la această dată. Temperaturile maxime vor fi cuprinse, în general, între 12-13 grade în nordul Moldovei şi în depresiuni şi 21-22 de grade în Banat. Cerul va fi variabil cu înnorări trecătoare. În orele dimineţii, în zonele joase vor fi condiţii de ceaţă.

În Bucureşti vremea va fi predominant frumoasă, 3-4 grade dimineaţa si o maximã termică în jurul a 19 grade. Cerul va fi variabil mai mult senin.