MENIU

Vin ploile. Prognoza meteo pentru marți și miercuri

Vremea se va încălzi marți, dar temperaturile vor scădea din nou miercuri. Maximele în aceste două zile vor ajunge la 24, respectiv 22 de grade Celsius.

VREMEA MARȚI

Marti, vremea se va încălzi, față de luni. Astfel, temperaturile maxime se vor încadra între 15 grade la Miercurea Ciuc și 23...24 de grade in Banat. Dimineata va fi insa tot rece, iar în Maramureș, Transilvania, jumătatea de nord a Moldovei și pe spații mici din nordul Munteniei, se va produce brumă. În jumătatea de nord-vest a țării, cerul se va înnora treptat, iar incepand cu seara, va ploua. În restul teritoriului, cerul va fi variabil și, pe spații mici, se va forma ceață. Vântul va avea unele intensificări la munte, iar pe parcursul zilei și în Moldova, Banat și Crișana, conform REALITATEA TV.

In Bucuresti, temperatura aerului va crește, până la valori apropiate de cele normale la această dată. 5...7 grade dimineata si spre 3 grade în zona periferică, iar la amiaza 20...21. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla, în general, slab. În orele dimineții, vor fi condiții de ceață.

VREMEA MIERCURI

Miercuri, temperaturile maxime, mai scăzute decât cele marti în cea mai mare parte a țării, se vor încadra între 13...14 in nordul Moldovei si in estul Transilvaniei și 22 de grade la Calarasi, valorile apropiate de cele specifice datei. Cerul va avea înnorări temporare și va ploua pe arii relativ extinse, în zonele de munte, în centrul și estul teritoriului. Vântul va avea unele intensificări la munte, precum și în regiunile sud-vestice, centrale și estice. In estul Transilvaniei se va mai produce brumă.

In Bucuresti, cerul va fi variabil, cu înnorări temporare în cursul zilei, când trecător, va fi posibil să plouă slab. Dimineata, 6...8 grade in oras si ceva mai putin, 1...2 grade în zona preorășenească, iar la amiaza, 19...20 de grade. Dimineata, vor fi condiții de ceață.

 

Mai multe articole despre:
meteo vremea prognoză meteo