MENIU

Vremea pentru următoarele trei zile. Veşti proaste de la meteo

Vremea. Veşti proaste de la meteorologi: cum va fi vremea în următoarele trei zile?

Vremea. Miercuri, gradul de instabilitate atmosferică va fi accentuat, îndeosebi în sudul, estul şi centrul ţarii precum şi în zonele de deal şi munte. Vor fi intervale de timp cu înnorări, averse, descărcări electrice, intensificări de scurtă durată ale vântului ce vor lua aspect de vijelie şi izolat căderi de grindină. Ploile vor avea şi caracter torenţial, iar în intervale scurte de timp sau prin acumulare, cantitaţile de apă vor depaşi local 20...25 l/mp, iar în Dobrogea, izolat 50 l/mp. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 22 şi 32 de grade, cu cele mai ridicate valori în Câmpia de Vest.

Vremea în Bucureşti

Vremea. În București, vremea se va menţine în general instabilă. Cerul va avea înnorări temporar accentuate şi, mai ales după-amiază vor fi averse, descărcări electrice şi intensificări de scurtă durată ale vântului. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 28 de grade.

Vremea la munte

La munte, gradul de instabilitate atmosferică va fi accentuat şi se va manifestă prin intervale de timp cu înnorări, averse, descărcări electrice, intensificări de scurtă durata ale vântului ce vor lua aspect de vijelie şi izolat căderi de grindină. Ploile vor avea şi caracter torenţial, iar în intervale scurte de timp sau prin acumulare, cantitaţile de apă vor depaşi local 20...25 l/mp şi pe arii restrânse 40...50 l/mp. Valorile termice nu vor prezența variaţii semnificative comparativ cu intervalul anterior.

Vremea la mare

La mare, vremea va fi instabilă şi răcoroasă. Cerul va fi prezența înnorari temporar accentuate şi, pe arii extinse, vor fi averse ce vor avea şi caracter torenţial, descărcări electrice şi condiţii de grindină. Local se vor cumula 40...50 l/mp, izolat 70...80 l/mp. Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificări trecătoare asociate averselor, care pot lua aspect de vijelie. Temperaturile maxime se vor încadra între 25 şi 27 de grade, iar temperatura apei marii va fi cuprinsă între 24 şi 26 de grade.

Vremea joi şi vineri

Joi, vremea va fi în continuare instabilă. Pe arii extinse se vor semnala averse, local torenţiale, descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului ce vor putea lua și aspect de vijelie. Prin acumulare sau în intervale scurte de timp se vor înregistra cantități de apă însemnate, cu precădere în estul și sud-estul țării, precum și în zonele de deal și de munte din rest. Izolat va cădea grindină. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 24 de grade la Suceava și 30 de grade în Câmpia de Vest, la Timișoara, Arad, Oradea și Satu Mare.

În București, vremea se va menține instabilă. Cerul va avea înnorări temporar accentuate și, mai ales după-amiază, vor fi averse, descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului. Dimineață, 17...18 grade iar temperatura maximă, 27...28 de grade.

Vineri, instabilitatea atmosferică se va menține accentuată în toată țara și se va manifestă prin înnorări, averse ce vor avea și caracter torențial, descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului. Pe arii restrânse se vor înregistra cantități de apă însemnate și izolat va cădea grindină. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 22 de grade în nordul Moldovei, la Suceava și 31 de grade la Oradea.

În București, instabilitatea atmosferică va fi în continuare accentuată și se va manifestă prin înnorări, averse, descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului. Dimineața, 17...18 grade și la amiază, în jur de 27 de grade.

Mai multe articole despre:
meteo vremea prognoză meteo