MENIU

Vremea în weekend: Anunţ de ultimă oră de la meteo

Vremea în weekend: Citeşte prognoze meteo pentru vineri, sâmbătă şi duminică!

Vremea în weekend: Vineri, în vestul, nord-vestul și centrul țării vremea va fi mult mai caldă decât în mod normal la această dată, cerul va fi variabil, condițiile de ploaie reduse, iar dimineața pe arii restrânse, în special în depresiuni, se va forma ceață. În restul ţării, tot mai cald decât normal dar abaterea temperaturilor față de mediile climatologice specifice datei va fi mai mică față de restul țării, cerul va avea înnorări mai ales în prima parte a zilei, local va fi ceață și izolat burniță. Vântul va avea unele intensificări în sudul Banatului, nordul Moldovei și pe crestele munților. Temperaturile maxime se vor încadra în general între 14 și 24 de grade.

Vremea în Bucureşti

În Capitală, dimineața 10...11 grade. Pe parcursul zilei, cerul va avea înnorări mai ales în prima parte a zilei când vor fi condiții de ceață și de burniță. Maximă la amiază, 18-20 de grade.

Vremea sâmbătă şi duminică

Vremea în weekend: Sâmbătă, vremea se va menține mai caldă decât în mod obișnuit la această dată, chiar mult mai caldă în regiunile intracarpatice. Temperaturile maxime se vor încadra între 16 și 26 de grade cu valorile cele mai mici în depresiuni și în regiunile extracarpatice și cele mai mari în vestul și nord-vestul ţării. Mai ales dimineața și noaptea local în sud, în est și în depresiuni va fi ceață și izolat burniță.

În Capitală, vremea va fi în continuare mai caldă decât în mod obișnuit la această dată. 9-10 grade dimineață și 18-19 grade la amiază. Vor fi condiții de ceață, dimineața.

Vremea în weekend: Duminică, vremea va fi în continuare mai caldă decât în mod normal la această dată, chiar cu mult mai caldă în nord-vestul și centrul țării, precum și în zonele de deal și de munte. Temperaturile maxime se vor încadra între 16-17 grade în depresiuni şi în regiunile extracarpatice și 26 de grade la Baia Mare. Dimineața se vor semnala temporar nori joși de tip stratiform în estul și sud-estul teritoriului, iar în zonele joase pe arii relativ restrânse va fi ceață.

În Bucureşti, vremea se va menține ușor mai caldă decât în mod obișnuit la această dată. 7-8 grade dimineața și condiții de ceață și în jur de 18 grade la amiază.

Vremea pe regiuni

În regiunile intracarpatice, vreme deosebit de caldă pentru această dată: 24 grade maxima la Timișoara, Arad, Oradea, Baia Mare, 22 la Cluj, 23 la Sibiu și 18 la Miercurea Ciuc. Cerul va avea înnorări dar condițiile de ploaie sunt reduse. Dimineaţa ceață în zonele joase.*** Şi în sud, cerul va avea înnorări mai ales în prima parte a zilei, local va fi ceață și izolat burniță maximele se menţin în jur de 19-20 de grade.

În Dobrogea, cerul va fi variabil dar în prima parte a zilei și aici vor fi nori joși și ceață, izolat și burniță. În aceste condiții temperatura va avea valori modeste,16 grade maximă la Tulcea și 15 la Constanța, valori în apropierea celor normale ale datei.

În Moldova, aceeași vreme, predominant închisă cu ceață și izolat burniță și maxime termice între 15 grade la Suceava și cel mult 18 grade la Iași, Focșani.

Mai multe articole despre:
vremea in weekend