MENIU

Vremea 23 octombrie - Temperaturile urcă la valori maxime în sudul României - Unde plouă

Vremea 23 octombrie - Temperaturile urcă la valori maxime în sudul României - Unde plouă

Vremea în România, duminică, 23 octombrie, se menține caldă mai ales în sud.

Vremea va deveni caldă pentru această dată, mai ales în sudul teritoriului. Cerul va fi variabil, temporar cu înnorări și ploi slabe, pe arii restrânse, în nordul, centrul, estul și sud-estul țării. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări local la munte (viteze la rafală de 50...60 km/h, iar pe creste de peste 70...80 km/h), dar și în regiunile extracarpatice și izolat în centru, unde rafalele vor fi în general de 40...50 km/h. Temperaturile maxime vor fi cuprinse în general între 15 și 24 de grade. Dimineața, izolat, se va forma ceață.

*** In Bucuresti, Vremea va fi frumoasă și va deveni caldă pentru această dată. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 24 de grade.

*** La munte, cerul va fi variabil, cu înnorări temporare și pe arii restrânse ploi slabe pe parcursul zilei. Vântul va avea intensificări în prima parte a intervalului cu precădere în Carpații Meridionali și Orientali, cu viteze la rafală de 50...60 km/h, iar pe creste de peste 70...80 km/h. Valorile termice vor fi în scădere față de ziua precedentă.

Mai multe articole despre:
vremea 23 octombrie meteo anm