MENIU

Vremea 20 august. Încă o zi caniculară și astăzi, cu disconfort termic ridicat: unde sunt așteptate furtuni

Vremea 20 august. Încă o zi caniculară și astăzi, cu disconfort termic ridicat: unde sunt așteptate furtuni

Astăzi va fi caniculă si disconfort termic ridicat în cea mai mare parte a țării. Temperaturile maxime se vor situa între 29 și 38 de grade. Cerul va fi variabil și doar pe arii restrânse vor fi înnorari, averse și descărcări electrice, mai ales după-amiaza și seara, cu o probabilitate mai mare în sud-vestul teritoriului și la munte. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări pe parcursul zilei în sudul Banatului, al Olteniei și Munteniei.

In Bucuresti, va fi canicula si disconfort termic ridicat. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab si moderat. Temperatura maxima va fi în jurul a 37 de grade.

La munte, vremea va fi deosebit de calda. Cerul va fi variabil, cu unele înnorari si doar izolat, mai ales dupa-amiaza si seara, ploi slabe de scurta durata. Vântul va sufla slab si moderat, posibil cu intensificari de scurta durata în timpul ploilor.

La mare, vremea va fi calduroasa, iar disconfortul termic ridicat. Temperaturile maxime se vor încadra între 29 si 32 de grade. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab si moderat, cu unele intensificãri dupa-amiaza. Temperatura apei marii va fi de 25...27 de grade. 

Mai multe articole despre:
vremea vremea 20 august anm prognoza anm meteo