MENIU

Vreme neașteptată la finalul săptămânii. La ce temperaturi să ne așteptăm

Vremea se încălzește tot mai mult. Sâmbătă vom ajunge chiar la temperaturi ce se situează foarte aproape de pragul de caniculă - 34 de grade Celsius.

VREMEA VINERI

Vineri, aversele vor veni în regiunile vestice, centrale şi în cele nordice, unde se şi răcoreşte. În schimb, în sud şi sud-est se anunţă soare şi temperaturi peste mediile perioadei. Temperaturile maxime se vor încadra, în general, între 21 și 33 de grade la Calarasi, conform REALITATEA TV.

În Bucuresti, vremea va fi caldă pentru această dată. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă va fi de 31...32 de grade.

VREMEA SÂMBĂTĂ

Sâmbătă vom avea vreme caldă în toată ţară. Atmosfera va fi însorită şi doar pe la munte sunt posibile ploi de scurtă durată. În zonamontană, vremea va fi uşor instabilă.

Se mai adună norii şi pe suprafeţe restrânse, vor fi posibile averse temporare. Vântul va mai avea unele porniri în zonele înalte iar valorile termice vor creşte. În schimb la malul mării vremea se va menţine frumoasă, vântul se va înteţi trecător, iar temperatura aerului va ajunge pînă la 26 de grade Celsius. Maximele zilei vor fi cuprinse între 24 şi 34 de grade la Giurgiu.

În Bucureşti, aproape de pragul de caniculă cu 33...34 de grade celsius, maxima la amiaza.

Mai multe articole despre:
vremea weekend