MENIU

Vremea 5 iulie. Se întorc temperaturile caniculare. Unde va fi astăzi cel mai cald, potrivit ANM

Vremea 5 iulie. Se întorc temperaturile caniculare. Unde va fi astăzi cel mai cald, potrivit ANM

Astazi, valorile termice vor creste fata de intervalul anterior în toata tara, iar local în sud, vest şi est vor caracteriza o vreme calduroasa. Ziua, cerul va fi variabil, cu înnorari temporare în nord, nord-est si centru. Pe arii restrânse vor fi averse slabe îndeosebi în zona montanã şi submontanã, precum şi în Maramureş şi nordul Moldovei. Vântul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari mai ales la munte si în estul Transilvaniei. Temperaturile maxime se vor încadra între 24 si 33 de grade.

In Bucuresti, valorile termice vor creste fata de intervalul anterior, astfel încât vor caracteriza o vreme calduroasa. Temperatura maxima va fi de 31...32 de grade.

La munte, vremea se va încalzi. Cerul va fi variabil, cu înnorari temporare dupa-amiaza, când izolat vor fi averse slabe. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificari.

La mare, vremea va fi în general frumoasa si calda. Cerul va fi variabil, mai mult senin noaptea. Vântul va sufla slab si moderat, cu intensificari temporare ziua (rafale, în general, de 40... 50km/h). Temperaturile maxime se vor încadra între 28 si 32 de grade, iar cele minime între 20 si 22 de grade. Temperatura apei marii va avea valori de 25...26 de grade. 

Mai multe articole despre:
vreme prognoza meteo prognoza anm temperaturi