MENIU

Veşti neaşteptate de la meteo: Cum va fi vremea în următoarele zile

Miercuri, vremea se va încălzi faţă de marţi. În jumătatea de nord a ţării vor fi înnorări temporare şi local vor cadea precipitaţii slabe, mixte la munte şi mai ales sub forma de ploaie în zonele mai joase. În restul teritoriului cerul va fi variabil şi doar izolat, după-amiaza şi seara, va ploua slab. Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificari temporare la munte şi pe arii restrânse în nord-vest şi în sud. Temperaturile maxime se vor încadra între 5 grade în estul Transilvaniei şi 15 grade în Lunca Dunãrii. Dimineaţa, în zonele joase se va semnala ceaţa.

Vremea în Bucureşti

În Bucuresti, pe parcursul zilei vremea se va încălzi faţă de marţi. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări după amiază, dar condiţiile de ploaie vor fi reduse. Vântul va sufla slab şi moderat. Temperatura maximă va fi de 12...13 grade.

Vremea la munte

Şi la munte, vremea se va încălzi uşor. Cerul va fi mai mult noros şi se vor semnala precipitaţii mixte local în masivele nordice şi estice şi pe arii restrânse în rest. Vântul va avea unele intensificãri pe creste.

Vremea joi şi vineri

Joi, vremea va continua să se încălzească. Temperatura aerului va avea valori în jurul celor normale pentru sfârșitul lunii martie, cu maxime cuprinse între 8 și 17 grade, cu cele mai mari valori în Lunca Dunării. Cerul va fi variabil, cu înnorări în vestul, nordul și parțial în centrul țării, unde local va ploua în general slab. Pe crestele montane vor mai fi precipitații sub formă de lapoviță și ninsoare. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări la munte și izolat în rest. Dimineața, mai ales în regiunile extracarpatice, în zonele joase va fi ceață.

În Capitală, valorile termice se vor situa în jurul celor normale pentru această dată. In jur de 0 grade dimineata si 15-16 grade la amiaza.

Vineri, procesul de încălzire va continua, astfel încât vremea va deveni mai caldă decât în mod normal pentru această perioadă, în special în jumătatea sudică a țării. Temperaturile maxime se vor situa între 11-12 grade pe litoral și 20-21 de grade in sud. Cerul va fi variabil, cu înnorări în vestul, nordul și centrul teritoriului, unde local va ploua. Pe crestele Carpaților Orientali, trecător, precipitațiile vor mai fi sub formă de lapoviță și posibil ninsoare. Vântul va avea unele intensificări în zona montană înaltă, iar trecător și în regiunile nord-vestice. Diminea'a, mai ales în sud și est, va fi ceață.

În Bucureşti, procesul de încălzire va continua, astfel încât vremea va deveni caldă pentru această perioadă. –4 grade dimineaţa, poate mai puţin în îimprejurimi şi în jur de 20 de grade la amiază. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab și moderat. Dimineaţa, vor fi condiții de ceață. 

Mai multe articole despre:
meteo vremea vremea joi vremea vineri vremea miercuri