MENIU

Veşti bune de la meteo: Cum va fi vremea în următoarele zile

Vremea se va încalzi în cea mai mare parte a ţarii. Temperaturile maxime se vor situa între -1...0 grade în Oltenia şi nordul Moldovei şi 8...9 grade în Dealurile de Vest. Cerul va fi variabil, mai mult noros în regiunile vestice şi sudice, însa doar pe arii restrânse în sud-vest vor fi precipitaţii slabe mixte şi condiţii de polei. Vântul va avea intensificari în zona montana şi local în sud-vestul, sudul şi nord-estul teritoriului. În zonele joase de relief, dimineaţa vor fi condiţii de ceaţa.

Vremea în Bucureşti

Vremea se va încălzi, dar încă va fi mai rece decât în mod normal la această dată. Dimineaţa, în jur de -7 grade. iar temperatura maximă, 2...3 grade. Cerul va avea înnorări, iar vântul va sufla în general moderat. Dimineaţa vor fi condiţii de ceaţă.

Vremea la munte

Vremea se va încălzi. Înnorările accentuate vor persista în masivele sudice, în timp ce în restul zonei montane cerul se va înnora treptat începând cu orele serii. Temporar, în special noaptea, în masivele sud-vestice şi local în cele sudice se vor semnala precipitaţii mai ales sub forma de ninsoare. Vântul va avea unele intensificari pe creste. La amiază vor fi: 5 grade la Păltiniş 3 grade la Predeal, -2 grade la Semenic, 2 grade la Sinaia la cota 1500, 5 grade la Arieşeni şi -1 grad pe Vf. Toaca din masivul Ceahlău.

Vremea marţi şi miercuri

Marţi, regimul termic va fi normal pentru această dată în vest, nord, centru şi pe litoral şi sub acestă în restul teritoriului. Temperaturile maxime se vor încadra între 1...2 grade în Oltenia şi nordul Moldovei şi 10...11 grade în Banat. Cerul va fi mai mult noros şi temporar vor fi precipitaţii în cea mai mare parte a ţarii. Acestea vor fi mai ales ninsori la munte, mixte în sud-vest şi în zonele deluroase şi predominant ploi în rest. Izolat vor fi condiţii de polei. Vântul va avea intensificări la munte, în sud-vest şi trecator în celelalte regiuni.

În Bucuresti, vremea va continua sa se încălzească uşor, dar încă va fi mai rece decât în mod normal la această dată. -3...-2 grade dimineaţa şi 3...4 grade la amiază. Cerul va fi noros şi temporar va ploua. În primele ore vor fi condiţii de polei.  

Miercuri, vremea va continua sa se încălzească, mai ales în regiunile extracarpatice. Temperaturile maxime se vor situa între 5...6 grade în nordul Moldovei şi 14...15 grade în Dobrogea. În vestul, centrul şi nordul ţarii vor fi înnorari şi temporar va ploua, iar în zona montana precipitaţiile vor fi mixte şi vor fi condiţii de polei. În restul teritoriului, cerul va fi variabil, cu unele înnorari si izolat ploi slabe dupa-amiaza in Oltenia. Vântul va avea unele intensificări la munte şi local în zonele mai joase de relief în special din vest, centru şi sud-est. Dimineaţa, în zonele joase de relief din sud şi est, pe arii restrânse va fi ceaţă.

În Bucuresti, vremea se va încălzi semnificativ. 0...2 grade dimineaţa şi o temperatură maximă în jurul valorii de 12 grade. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab pâna la moderat. Dimineaţa vor fi condiţii de ceaţă.