MENIU

Se schimbă vremea. Prognoza meteo până joi

Vremea se încălzește din nou. După câteva zile cu ploi și temperaturi mai scăzute, mercurul din termometre urcă iar până la pragul de caniculă.

VREMEA MARȚI

Astazi va fi o zi predominant frumoasã, cu cer variabil, cu unele înnorãri la începutul zilei în Dobrogea şi dupã-amiaza în zona de munte, unde, izolat şi trecãtor, vor cadea ploi slabe, insotite de descãrcãri electrice. Vântul va mai avea intensificãri tot în sud-estul ţãrii. Temperaturile maxime se vor încadra, în general, între 25 şi 31 de grade, conform REALITATEA TV.

Si in Bucuresti vremea va fi frumoasa si in incalzire. De la cele 14-16 grade din zori, mercurul urca la amiaza la 29-30 de grade Celsius.

La munte, continua sa se incalzeasca si vremea va fi în general frumoasã. Cerul este variabil, cu înnorãri temporare dupã-amiaza, când izolat şi trecãtor va ploua slab şi se vor semnala descãrcãri electrice. Vântul va sufla slab şi moderat.

La mare, o zi normalã termic, cu cer variabil, cu înnorãri trecãtoare la începutul zilei, când în extremitatea sud-esticã vor fi averse slabe. Vântul va sufla slab şi moderat cu intensificãri temporare ziua. Temperaturile maxime vor avea valori cuprinse între 25 şi 27 de grade, temperatura apei mãrii, între 21 şi 23 de grade.

In regiunile intracarpatice, vreme predominant insorita, doar la munte dupa-amiaza pot fi ploi slabe. Temperatura mai creste, trece putin de 30 de grade in Cimpia de Vest, 32 de grade la Oradea, Arad si Timisoara.

Vreme frumoasa si in sudul tarii, cu averse slabe si descarcari electrice dupa-amiaza. Maximele, putin mai mari decit ieri, sunt de 29-30 de grade.

In Dobrogea, vor mai fi înnorãri la începutul zilei si ploi slabe, poate si descarcari electrice. La amiaza vor fi 28 de grade la Tulcea si 26 la Constanta.

Cer variabil in Moldova si valori termice putin mai mari decit ieri -la amiaza valori intre 25 de grade in nordul regiunii si 30 de grade in sud la Focsani.

VREMEA MIERCURI

Miercuri, vremea va continua sa se incalzeasca, astfel ca temperatura trece de 30 de grade in vestul și sud-vestul țării, local și în centru și sud.

Temperaturile maxime se vor încadra, în general, între 27 și 34 de grade, cu cele mai ridicate valori în Câmpia de Vest. Cerul va fi variabil, cu înnorări după-amiaza în zona de munte și în regiunile nordice, unde izolat vor fi averse și descărcări electrice. Vântul va sufla slab și moderat.

Se mai incalzeste un pic si in Bucuresti maine (15-17 grade dimineata in oras -spre 13 grade in imprejurimi- si 31-32 de grade la amiaza). Cerul va fi variabil, mai mult senin dimineața.

VREMEA JOI

Joi, incalzirea continua, astfel ca local va fi canicula în regiunile vestice și sud-vestice. Temperaturile maxime se vor încadra între 26 de grade în nordul litoralului și 36 de grade în Câmpia de Vest. Cerul va fi variabil, cu înnorări după-amiaza în nordul țării și în zona de munte unde, pe arii restrânse, vor fi averse însoțite de descărcări electrice. Cu totul izolat vor fi condiții de grindină.

In Bucuresti, joi, cer variabil, mai mult senin dimineața, iar vântul va sufla slab și moderat. 16-18 grade la prima ora a zilei si o temperatura maximă în jurul valorii de 32 de grade.

Mai multe articole despre:
meteo vremea vremea Bucureşti vremea litoral