MENIU

Schimbări radicale ale vremii: ce urmează după temperaturile de 16 grade. Cum va fi vremea de Bobotează - când lovește gerul năprasnic 

Vremea se schimbă radical. După zilele neobișnuit de calde pentru această perioadă, mai degrabă de primăvară decât de iarnă, specialiștii anunță temperaturi scăzute și ninsori. 

"Începând de joi, avem temperaturi maxime în general între 6 și 16-17 grade prin partea de sud a țării. Vineri și sâmbătă, așadar de Bobotează, o vreme neobișnuit de caldă. Joi, vineri, sâmbătă și chiar duminică putem să ajungem din nou la 15 grade în Capitală", a declarat, într-o intervenție la Realitatea PLUS, meteorologul ANM Mihai Huștiu.

Săptămâna viitoare va aduce un proces de răcire ce se va generaliza treptat în întreaga țară. Va fi o săptămână în care temperaturile vor reveni în limite normale. 

"Așteptăm și ninsori, în condițiile în care temperaturile scad, precipitațiile vor fi sub lapoviță și ninsoare, însă distribuția, intensitatea lor, o vom urmări", a mai spus meteorologul. 

Potrivit meteoradar.ro, după Bobotează, chiar după Bobotează, așadar de săptămâna viitoare, temperaturile sunt așteptate să scadă puternic la noi în țară, fiind posibile, local, minime sub -10 grade Celsius.

Mai multe articole despre:
prognoza meteo vremea romania prognoza boboteaza