MENIU

Vești proaste de la meteo! Revin ploile. Prognoza meteo pentru următoarele zile

AVERTISMENT teribil de la METEO: fenomenele meteo severe au început PREA DEVREME! Ce ne așteaptă

Prognoza meteo. Află cum va fi vremea în următoarele trei zile. Veștile nu sunt deloc bune. Revin ploile!

Prognoza meteo. Luni, valorile termice se vor situa în jurul celor normale la această dată; maximele se vor încadra între 16 și 25 de grade, cu cele mai scăzute valori pe litoral. Vor fi averse și descărcări electrice, pe suprafețe mici, mai ales în vestul, nordul, centrul țării și la munte, fenomene care seară se vor extinde în vest şi sud-vest.

Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări la munte, în special la altitudini mari în Munții Banatului și Carpații Meridionali, unde la rafală se vor atinge viteze de 70...80 km/h, în Oltenia, sudul Banatului și vestul Crișanei, unde vitezele vor fi în general între 45 și 55 km/h și doar pe arii restrânse și la cote mai reduse în restul teritoriului. Izolat, dimineața, va fi ceață.

Prognoza meteo. Vremea în București

În Capitală, dimineața 10 grade. Pe parcursul zilei, cerul va fi temporar noros. Maximă la amiază, 22-23 de grade.

Prognoza meteo. Vremea la munte

La munte, o vreme în general instabilă. În cursul zilei, mai ales după-amiază, vor fi pe arii restrânse averse şi descărcări electrice. Spre seară şi noaptea, gradul de instabilitate atmosferică se va accentua treptat, iar astfel de fenomene vor fi mai frecvente la început în masivele din sud-vestul ţării, apoi local şi în restul zonei montane. Izolat cantităţile de apă vor fi mai însemnate şi vor fi condiţii de grindină. Vântul va suflă moderat, cu intensificări îndeosebi în zona montană înaltă. La amiază vor fi: 15 grade la Păltiniș, 16 la Predeal, 11 la Semenic, 13 la Sinaia, 18 grade la Arieșeni și 9 grade pe Vf. Toaca din masivul Ceahlău.

Prognoza meteo. Vremea la mare

La mare, vremea va fi în general frumoasă şi relativ normală termic. Cerul va fi variabil. Vor fi condiţii de averse, însoţite de descărcări electrice. Temperaturile maxime se vor încadra între 16 şi 20 grade. Temperatura apei mării va avea valori cuprinse între 13 şi 15 grade.

Prognoza meteo. Vremea marți și miercuri

Prognoza meteo. Marți, vremea va fi în general instabilă. Se vor semnala averse și descărcări electrice în cea mai mare parte a țării, mai frecvente și mai intense în regiunile vestice, sud-vestice și la munte, unde local se vor depăși 15...20 l/mp, iar în Banat și Oltenia izolat 30 l/mp.

Izolat vor fi condiții de grindină. Pe crestele montane precipitațiile vor fi mixte. Temporar vântul va avea intensificări în majoritatea regiunilor, dar mai ales la munte, la altitudini mari, unde rafalele vor fi de 70...80 km/h, precum și în Oltenia, Muntenia, Transilvania și sudul Banatului, unde vitezele vor fi în general între 45 și 55 km/h.

Temperaturile maxime se vor încadra între 16 grade în sudul litoralului și 24 de grade în Moldova. 

Vremea vine cu veşti bune. Dar primăvara aceasta ne rezervă şi surprize mai puţin plăcute

În Capitală, vremea va fi instabilă. Temporar se vor semnala averse posibil însoțite de descărcări electrice iar vântul va avea unele intensificări, la rafală putând atinge 40...45 km/h. Dimineața, 9-11 grade. Maxima va fi de 21...22 de grade.

Prognoza meteo. Miercuri, vremea se va menține în general instabilă. Se vor semnala averse și descărcări electrice în cea mai mare parte a țării. Izolat vor fi condiții de grindină și cu precădere în regiunile sud-vestice și la munte de cantități de apă însemnate.

Vântul va sufla slab și moderat, temporar cu intensificări în jumătatea de est a teritoriului. Temperaturile maxime se vor încadra între 16 și 26 de grade.

În Bucureşti, vor fi averse și descărcări electrice. 10-11 grade dimineața și în jur de 23 de grade la amiază.

Mai multe articole despre:
meteo vremea prognoză meteo cum va fi vremea