MENIU

PROGNOZA METEO: VREME deosebit de CALDĂ pentru această perioadă. VEZI PROGNOZA METEO pe 3 zile!

Vom avea un week-end cu temperaturi de primăvară. PROGNOZA METEO pe trei zile

PROGNOZA METEO. Duminică vremea va fi în general frumoasă şi se va încălzi faţă de ieri în toată ţara. Maximele zilei, ce vor avea valori de la 3 grade în Moldova, până la 18 grade în dealurile Banatului, depăşesc mediile climatologice ale datei in special in regiunile vestice. Cerul va fi variabil cu înnorări spre seară în vestul, nord-vestul şi nordul ţării. Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificări la munte. Îndeosebi dimineaţa şi seara, în zonele joase din sud, est dar izolat şi în restul ţării, se va semnala ceaţă.

PROGNOZA METEO BUCURESTI

Şi în capitală va fi frumos iar temperatura va avea valori mai ridicate decât astăzi: minus 3, minus 1 grad dimineaţa şi la amiază în jurul valorii de 11 grade. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab. Va fi ceaţă, mai ales în cursul dimineţii şi al serii.

PROGNOZA METEO MUNTE

La munte vremea va fi în general frumoasă, iar valorile termice vor marca o creştere faţă de vineri, caracterizând o vreme caldă, chiar deosebit de caldă în masivele vestice şi sudice. Cerul va fi variabil, cu înnorări spre seară în Munţii Apuseni şi în nordul Carpaţilor Orientali, unde pe arii restrânse va ploua slab. În nordul Carpaţilor Orientali, spre dimineaţă, precipitaţiile pot fi şi sub formă de lapoviţă şi ninsoare. Vântul va prezenta intensificări pe creste. Dimineaţa şi noaptea, pe văi şi în depresiuni, izolat se va semnala ceaţă. Vor fi 11 grade la Predeal şi Stâna de Vale, 8 la SEmenic şi Sinaia şi 2 grade pe Ceahlău Toaca.

PROGNOZA METEO REGIUNI

Vremea va fi în general frumoasă şi se va încălzi în regiunile intracarpartice. Maxime peste 10 grade cu excepţia depresiunilor, până la 17-18 grade în Banat. Spre seară cerul se va înnora în vest şi nordvest, dar ploile vin deabea noaptea.

În sud, din nou ceaţă dimineaţa în zonele joase dar în afară de asta vremea este predominant însorită şi caldă, mai caldă decât ieri. şi aici maximele mai mari de 10 grade predomină: 11 la Drobeta Turnu Severin, 12 la Râmnicu Vâlcea, 9 la Craiova, 11 la Giurgiu. 12 la Călăraşi şi Ploiesti si 9 la Buzău.

În Dobrogea, frumos şi cald, în afară de primele ore ale zilei când foarte probabil va fi ceaţă. 9-10 grade sunt valorile maximelor prognozate pentru astăzi.

Moldova, cea mai răcoroasă regiune a ţării va avea astăzi maxime de la 3-4 grade în partea de nord până la 8 grade la Focşani şi Galaţi. Ceaţa nu va lipsi din peisaj la primele ore ale zilei dar şi seara cel mai probabil în sudul regiunii.

PROGNOZA METEO PE 2 ZILE

Luni vremea va fi caldă pentru această perioadă, chiar deosebit de caldă în regiunile sudice, sud-vestice şi centrale. În jumătatea de nord a ţării cerul va prezenta înnorări şi va ploua pe arii relativ extinse. În zona montană înaltă precipitaţiile vor fi şi sub formă de lapoviţă şi ninsoare. În restul ţării, cerul se va înnora spre seară. Maximele vor fi cuprinse între 4 grade la Suceava în nordul Moldovei şi 18 grade la Drobeta Turnu Severin, Râmnicu Vâlcea, Piteşti şi Târgovişte. În zonele joase din sudul şi sud-estul teritoriului va fi ceaţă, îndeosebi dimineaţa.

În capitală, în jur de zero grade dimineaţa şi 16 la amiază. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări dimineaţa când vor fi şi condiţii de ceaţă.

Marti deşi în sud-estul ţării valorile termice vor marca o scădere uşoară faţă de luni, ele vor fi în continuare mai ridicate decât cele normale pentru această perioadă. Cerul va fi variabil, cu înnorări pe cursul zilei în vestul, centrul şi nordul ţării, unde izolat va ploua slab, iar pe crestele montane va ninge sau va fi lapoviţă. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 5 grade în Moldova la Botosani, Târgu Neamţ şi Bacău şi 19 grade în sudul Banatului si vestul Olteniei.

În Bucureşti, maxima zilei se va situa în jurul valorii de 11 grade. Cerul va fi variabil iar seara se va instala ceaţa.