MENIU

Prognoza meteo 15 februarie. Vreme deosebit de rece, geroasă dimineața

Prognoza meteo 15 februarie

Vremea se va menține deosebit de rece în aproape toată țara, cu maxime negative în majoritatea regiunilor.

Pentru prima zi din această săptămână, meteorologii anunță vreme rece, cu maxime negative în cele mai multe zone ale țării. 

Temperaturile scăzute vor persista în cea mai mare parte a săptămânii, valori pozitive fiind înregistrate doar local, în amumite zone ale țării, precum în Crișana, Dobrogea și Muntenia.

Prognoza meteo în principalele zone din țară:

Banat

Vremea va fi deosebit de rece, vor fi temperaturi maxime de -4...-2 grade și minime de aproximativ -10 grade, nopțile devenind geroase.

Crișana

Temperaturile maxime, preponderent negative, se vor situa între -6 și -2 grade, în medie regională, iar cele minime vor fi de -12...-10 grade.

Transilvania

Vremea va fi deosebit de rece, geroasă chiar în cursul nopților și al dimineților și se vor înregistra maxime diurne între -8 și 0 grade și minime nocturne între -15 și -10 grade.

Maramureș

Mediile valorilor diurne vor fi negative, cuprinse între -8 și 0 grade.

Moldova

Vremea va deveni deosebit de rece, geroasă chiar în cursul nopților și al dimineților, cu valori termice situate între -6 și 0 grade, la valorile maxime și -14...-8 grade, în cursul nopților.

Dobrogea

Media maximelor diurne va avea valori negative, între -4 și 0 grade, iar nopțile vor fi reci după data de 12 februarie, cu valori nocturne ce se vor situa, în medie, între -9 și -4 grade.

Muntenia

Vremea se va răci brusc și accentuat, as media temperaturilor diurne se va situa în jurul valorii de -2 grade, iar cea a celor nocturne va fi la limita gerului, de aproximativ -10 grade.

Oltenia

Maxime va fi de -2...0 grade, iar cea a minimelor se va situa în jurul a -10 grade.

 

Mai multe articole despre:
meteo prognoza meteo vremea azi vremea 15 februarie