MENIU

METEO 14 septembrie. Vremea se răceşte treptat, în unele regiuni din ţară

METEO 14 septembrie. Miercuri, 14 septembrie, vremea se va menţine deosebit de caldă în majoritatea regiunilor.

METEO 14 septembrie. Cerul va fi mai mult senin în vest şi sud-vest şi va avea înnorări temporar accentuate în restul ţării. Pe arii restrânse vor fi averse şi descărcări electrice, după-amiaza în zonele montane, iar seara şi în regiunile estice. Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificări trecătoare în Moldova, Dobrogea, estul Munteniei şi la munte. Temperaturile maxime, în scădere faţă de ieri în nord-estul ţării, vor fi cuprinse între 24 şi 32 de grade. Dimineaţa vor fi condiţii de ceaţă în zonele joase de relief.

În Capitală, cerul va avea înnorări trecătoare, dar condiţiile de ploaie slabă vor fi reduse. Temperatura maximă va fi de 30...32 de grade.

METEO 14 septembrie. La munte, vremea se va menţine caldă pentru această perioadă din an. Cerul va fi mai mult senin, dar va avea înnorări temporar accentuate după-amiaza, când pe arii restrânse vor fi averse şi descărcări electrice. Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificări trecătoare. Dimnieaţa şi noaptea, pe văi şi în depresiuni, vor fi condiţii de ceaţă.

VREMEA PE 2 ZILE

Joi, se mai răcoreşte puţin: vom avea între 21 şi 31 de grade. Cerul se mai însenineaza, dar apar câţiva nori în sud şi pe la munte, iar vântul se menţine intens.

În Bucureşti va fi în continuare cu mult mai cald decât ar fi normal în a doua decadă a lunii septembrie. Cerul va avea unele înnorări, vantul va sufla slab şi maxima se va situa în jurul valorii de 29 de grade.

Vineri, norii vor dispărea treptat şi vremea frumoasă va cuprinde din nou cea mai mare parte a ţării. Temperaturile vor varia destul de puţin şi vor continua să fie mai ridicate faţă de cele normale pentru luna septembrie. Maximele vor fi cuprinse între 24 şi 33 de grade la Giurgiu. Şi în Bucureşti, soare din plin şi o maximă de 32 de grade.