MENIU

Cum va fi vremea în minivacanța de 1 decembrie. Ce spune un meteorolog

După episodul de ploi abundente care se va încheia marți, vremea se va ameliora, însă pentru puțin timp, căci ploile vor reveni în seara zilei de 30 noiembrie. Astfel că, în Capitală, în timpul festivităților de 1 Decembrie sunt posibile ploi, dar slabe cantitativ.

Meteorologul Gabriela Băncilă a prezentat, luni, prognoza pentru următoarea perioadă.

Legat de ziua de 1 decembrie, după ce vom traversa episodul cu ploi abundente, Bucureștiul aflându-se de astăzi de la ora 16.00 până mâine la ora 16.00 sub incidența unei avertizări privind cantitățile importante de precipitații rezultate în urma ploii, vremea va cunoaște un proces de ameliorare. Însă pentru minivacanța și pentru festivitățile de 1 decembrie, începând din seara zilei de 30 noiembrie, probabilitatea de apariție a ploilor este crescută, a spus Gabriela  Băncilă.

Meteorologii prognozează pentru ziua de 1 decembrie un fond termic agreabil, în jurul a 7-8 grade dimineața, iar în orele amiezii o temperatură de 10-11 grade, puțin mai ridicate decât este normal. Dar există o probabilitate foarte mare pentru apariția intervalelor cu ploaie, în general slabe cantitativ.

Este destul de probabil ca în timpul festivităților de 1 decembrie care se vor desfășura în Capitală, cei care se vor afla afară să aibă nevoie de umbrelă, a spus meteorologul Gabriela Băncilă.

Mai multe articole despre:
1 decembrie meteo vreme prognoză meteo