MENIU

Cod galben de vânt până duminică dimineață, în Caraș Severin. Temperaturile scad brusc și în Capitală: noua prognoză emisă de ANM

Cod galben de vânt până duminică dimineață, în Caraș Severin. Temperaturile scad brusc și în Capitală: noua prognoză emisă de ANM/ Profimedia

Meteorologii au emis o atenţionare Cod galben privind intensificări ale vântului, valabilă de joi seară și până duminică dimineaţă, în judeţul Caraş-Severin, unde rafalele vor atinge viteze de 55-65 de kilometri pe oră şi, temporar, peste 70 de kilometri pe oră. Vremea schimbă foaia și în Capitală. Astfel, potrivit ANM, bucureștenii vor avea parte, în zilele următoare, de temperaturi mai scăzute și un cer variabil. 

Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a emis o atenţionare Cod galben privind intensificări ale vântului, valabilă de joi, de la ora 21.00, până duminică, la ora 9.00, în judeţul Caraş-Severin.

”În intervalul menţionat, în judeţul Caraş-Severin vântul va avea intensificări cu rafale de 55...65 kilometri pe oră, şi temporar de peste 70 kilometri pe oră”, transmite ANM, în atenționarea meteorologică Cod Galben emisă joi.

Potrivit sursei citate, pe parcursul zilei de joi, local şi temporar, vor fi intensificări ale vântului şi în sud-estul ţării, cu viteze în general de 40...50 kilometri pe oră.

Avertizare meteo: Scădere bruscă a temperaturilor, începând din această seară

Vești nu tocmai îmbucurătoare și pentru bucureșteni. Meteorologii anunță că începând de joi, de la ora 21.00, și până duminică, la ora 9.00, vemea va fi rece pentru această dată.

Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab şi moderat. Temperaturile maxime vor fi de 12...15 grade, iar cele minime de 2...3 grade, mai scăzute în zona preorăşenească până în jurul valorii de 0 grade.