MENIU

Anunţ important de la meteo: Cum va fi vremea în următoarele zile

Joi, vremea se va încalzi uşor, astfel încât în majoritatea regiunilor valorile termice vor fi apropiate de cele, climatologic, specifice perioadei. În sudul şi sud-estul ţarii cerul va fi variabil şi, mai ales în orele dimineţii, cu precadere în zonele joase de relief, pe arii restrânse, va fi ceaţă. În restul teritoriului vor fi înnorari şi îndeosebi spre seara în regiunile nordice, izolat va ploua slab. Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificari la munte, în special, la altitudini mari. Temperaturile maxime se vor situa între 7 şi 17 grade. 

Vremea în Bucuresti

Dimineaţa vor fi condiţii de ceaţă, dar pe parcursul zilei, vremea se va încalzi şi va fi apropiata de normalul termic al acestei date, astfel maxima va fi de 14...15 grade. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab şi moderat.

Vremea la munte

La munte, cerul va avea înnorari, în general persistente în masivele vestice şi nordice, unde cu precadere în a doua parte a intervalului, trecator va ploua. La altitudini de peste 1800 de metri, precipitaţiile vor mai fi şi sub forma de lapoviţa şi ninsoare. Vântul va prezenta intensificari temporare în Carpaţii Orientali şi doar trecator în restul masivelor, iar la peste 2000 de metri, va mai spulbera zapada. Temperatura aerului va creşte faţa de ziua anterioara.

Vremea în următoarele două zile

Vineri, vremea se va menține apropiată de cea normală pentru această dată, cu maxime cuprinse între 9 grade la Miercurea Ciuc și 16 grade la Drobeta. Cerul va avea înnorări persistente în cea mai mare parte a țării și va ploua slab, local în vest, centru, nord și nord-est și pe spații mici în rest. În zona montană înaltă, trecător, precipitațiile vor fi și sub formă de lapoviță și ninsoare. Vântul va avea unele intensificări în sud-vestul teritoriului, precum și la munte, viteze mai mari la rafală urmând a se înregistra pe creste.

În Bucuresti, vremea va fi normală termic. 3...4 grade dimineata in oras si spre 1 grad in imprejurimi si o maximă de 14...15 grade. Cerul va avea înnorări și în special seara, trecător va ploua slab. Vântul va sufla slab și moderat.

Sâmbătă, cerul va fi variabil, cu înnorări în estul și în sudul teritoriului, dar condițiile de ploaie slabă vor fi reduse. Vântul va avea ușoare intensificări în Delta Dunării și în Câmpia de Vest. Temperatura aerului va avea valori apropiate de cele normale pentru începutul lunii noiembrie, cu maxime cuprinse între 9 grade in depresiuni și 16 grade la Calarasi. Dimineața, pe arii restrânse va fi ceață.

În Bucuresti, cerul va avea înnorări ziua, iar vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura aerului va avea valori apropiate de cele normale pentru această dată, 6...7 grade dimineaţa şi 14...15 grade la amiazî. Dimineața vor fi condiții de ceață. 

Mai multe articole despre:
meteo vremea vremea azi vremea mâine