MENIU

Zone erogene mai puţin cunoscute ale femeilor

<p>Trucuri sexuale simple care &icirc;l vor face să &icirc;nnebunească de plăcere</p>

Nu poţi fi un amânt desăvârşit dacă nu cunoşti toate zonele erogene ale femeilor. Şansele că tu să nu-ţi foloseşti la potenţial maxim unul dintre cele mai bune instrumente din arsenalul tău sexual pentru a stimula zonele erogene ale femeilor sunt foarte mari. Armă secretă despre care se face referire aici este chiar gură ta. Orice zona pe care o atingi cu mâinile vei obţine rezultate mult mai bune prin săruturi. Iar când vorbim de sărutul unei femeie sun zone erogene pe care le ştie toată lumea, însă există şi altele mai puţin stimulate, din cauza că nu se ştie de ele.

Iată câteva exemple: 

Din grupul zonelor erogene fac parte şi şoldurile

Şoldurile unei femei sunt mai sensibile decât ai putea crede. Poate pentu că sunt atât de aproape de centrul plăcerii fizice. Indiferent de motiv, sărutând aceaste zone îi vei oferi foarte multă plăcere soţiei tale. Aşa că dată viitoare nu mai neglija şoldurile şi acordă-le o atenţie sporită.

Urechile fac parte din zonele erogene ale femeilor

În general, urechile sunt neglijate, însă un bărbat cu experienţă ştie că acestea pot oferi plăceri intense mai ales când sunt stimulate cu gură. Muşcăturile genţile pe lob trimit fiori de-a lungul şirei spinării, însă nu te opri aici. Foloseşte-ţi imaginaţia şi vei găsi cele mai bune metode de a stimula aceste zone spre plăcerea ambilor parteneri.

Citeşte continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.