MENIU

Zece fani stelişti au fost amendaţi la meciul cu Fener

Foto: NewsIn

Jandarmeria a dat amenzi totale de 600 de lei, doi dintre spectatori fiind sancţionaţi fiindcă au afişat un banner pe care era scris, la adresa lui Becali, "Vinde, pleacă, mori".

Jandarmeria Bucureşti a remis un comunicat în care se arată că zece fani ai Stelei au fost amendaţi pentru conduita nepotrivită pe care au avut-o înainte sau în timpul meciului cu Fenerbahce, iar doi dintre ei au fost sancţionaţi pentru afişarea unui banner jignitor la adresa lui Gigi Becali.

Conform comunicatului, la partida caracterizată ca fiind cu grad ridicat de risc au asistat aproximativ 11.000 de persoane, dintre care 1.000 au fost suporteri ai echipei Fenerbahce.

În urma evenimentelor petrecute, au fost aplicate zece sancţiuni contravenţionale în cuantum total de 600 de lei. Astfel, trei persoane au fost sancţionate contravenţional, cu avertisment scris, pentru că au încercat să pătrundă în incinta arenei sportive cu documente de acces individualizate, care nu le aparţineau şi care, potrivit normelor stabilite de organizator, pot fi folosite doar de către titular.

O persoană a fost sancţionată cu avertisment scris pentru apelarea în mod repetat la mila publicului (cerşetorie). Alte două persoane au fost sancţionate contravenţional, cu amendă de 160 de lei, pentru că au încercat să pătrundă în incinta arenei sportive cu documente de acces individualizate care nu le aparţineau. O persoană a fost sancţionată contravenţional, cu avertisment scris, şi interzicerea accesului la jocurile sportive de fotbal pe o perioadă de 6 luni, pentru încercarea de a pătrunde în incinta arenei sportive prin escaladarea gardului împrejmuitor.

Totodată, o persoană a fost sancţionată contravenţional, cu amendă în cuantum de 40 de lei, pentru încercarea de a pătrunde în incinta arenei sportive prin escaladarea gardului împrejmuitor. Doi spectatori au fost sancţionaţi contravenţional, cu amendă în cuantum de 400 de lei, pentru afişarea unui banner cu inscripţia "Vinde, pleacă, mori", la adresa finanţatorului Gigi Becali.

Înaintea partidei, mai mulţi suporteri ai Stelei nu au fost lăsaţi să intre pe stadion deoarece nu au avut buletinele de identatite la ei sau pentru faptul că numele de pe actul de identitate nu corespundea cu cel de pe bilet.

Mai multe articole despre:
Steaua Gigi Becali Fenerbahce