MENIU

Zambon ameninţă din nou Timişoara lui Iancu cu FIFA

Foto: www.sptfm.ro

Omul de afaceri italian Claudio Zambon ameninţă din nou FC Timişoara cu FIFA. El susţine că gruparea patronată de Marian Iancu nu a achitat datoria pe care o are din sezonul 2007/2008, în care a folosit culoarea violet a Politehnicii, fapt amendat de forul internaţional.

"Până pe 18 august, Timişoara trebuia să plătească datoria pe care a acumulat-o pentru sezonul 2007/2008. Altfel, Comisia de Disciplină din cadrul FIFA va judeca pe 21 august cazul şi poate dicta sancţiuni extrem de grave. Pe lângă amendă, se poate ajunge din nou la depunctare, sau chiar la retrogradare! Cei de acolo nu glumesc atunci când e vorba de astfel de cazuri. Dacă efectuează plata până pe 19 seara sau, cel târziu, 20 dimineaţa, pot invoca un motiv în faţa Comisiei şi se pot salva în ultima clipă. Timişoara şi-a redobândit punctele de la TAS din cauza unui viciu de procedură, nu pentru că a avut dreptate", a spus Zambon, pentru gsp.ro.

În replică, preşedintele vicecampioanei României, Marian Iancu, a afirmat că preferă să nu-l bage în seamă pe Zambon, care "lansează nişte ameninţări din foame".