MENIU

WWE SmackDown vs Raw învinuit pentru moartea unui băieţel de nouă ani

FOTO: ign.com

Prietenii unui copil de nouă ani, Damori Miles din Brooklyn, New York, susţin că acesta a încercat să imite o mişcare din jocul de wrestling, WWE SmackDown vs Raw, când a sărit de pe acoperişul blocului cu o paraşută realizată chiar de el.

Băiatul a fost descoperit pe peluza din faţa apartamentului său, la ora 7 seara, înfăşurat în sfori şi plastic. Miles a murit o oră mai târziu la spital. Un prieten de al său explică: "A încercat să facă o săritură ca Jeff Hardy în Smackdown. Era jocul lui preferat. Îl juca tot timpul. Asta încerca să facă. Dacă l-aş fi văzut acolo, i-aş fi spus să nu sară".

WWE (World Wrestling Entertainment) a transmis condoleanţe familiei şi, prin purtătorul de cuvânt Robert Zimmerman, a adăugat că "trebuie să permitem autorităţilor să realizeze o anchetă completă, inclusiv asupra accesului la acoperiş, înainte de a trage orice concluzie".

Robert Zimmerman a mai spus şi că nici un personaj din joc sau din spectacolele televizate nu are o asemenea mişcare, care să implice folosirea unei paraşute. 

Mai multe articole despre:
Brooklyn WWE wrestling