MENIU

Whitney Houston o imploră pe Rihanna să nu se împace cu Chris Brown

Foto: www.babble.com

Cântăreaţa Whitney Houston a implorat-o pe Rihanna să nu se întoarcă la rapperul Chris Brown, după ce acesta a bătut-o pe tânăra vedetetă, în urmă cu două săptămâni.

"Nu face aceleaşi greşeli ca mine" este mesajul pe care Whitney i l-a transmis cântăreţei, în vârstă de 21 de ani. Diva a fost căsătorită cu Bobby Bown, relaţia lor fiind presărată cu numeroase scandaluri şi bătăi.

O sursă a declarat pentru revista National Enquirer că Whitney a fost plâns când a văzut fotografiile cu Rihanna bătută. A luat imediat legătura cu tânăra cântăreaţă şi a implorat-o să nu se întoarca la Chris: "Nu lăsa sentimentele să te conducă, altfel vei avea mari probleme."

În ciuda sfaturilor lui Whitney Houston, Rihanna s-a împăcat cu Chris Brown. "După tot ce i-a făcut Chris, Rihanna este foarte îndrăgostită de el. Au stat de vorbă şi au convenit să fie impreună, după ce vor fi rezolvate problemele legale." a declarat o sursă.

De pe urma scandalului cu Chris Brown, Rihanna s-a ales cu mai multe vânătăi şi răni pe faţă. Se pare că frumoasa cântăreaţă le-ar fi spus poliţiştilor că iubitul ei a încercat să o omoare. După incident, Chris a declarat că regretă cele intâmplate.